Νέα Φωτοβολταϊκή Εγκατάσταση ισχύος 1MW σε βιομηχανική στέγη από την ENGAIA

 
8 %CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF %CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF fot 330x214 Νέα Φωτοβολταϊκή Εγκατάσταση ισχύος 1MW σε βιομηχανική στέγη από την ENGAIA

Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση συνολικής ισχύος 1 MW

H ENGAIA A.E. συνεχίζοντας την ανάληψη έργων μεγάλης ισχύος προχώρησε σε συμφωνία με μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρίες του κλάδου τροφίμων, την INTERCOMMFOODS A.E., η οποία βρίσκεται στο Νομό Λάρισας.

Το έργο είναι από τα σημαντικότερα στην περιοχή καθώς πρόκειται για εγκατάσταση συνολικής ισχύος 1MW σε βιομηχανική στέγη. Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης κατασκευής θα χρησιμοποιηθούν πολυκρυσταλλικά φωτοβολταϊκά πάνελ της εταιρίας Siliken και κεντρικοί μετατροπείς SC500HE-20 του οίκου SMA. Οι εργασίες του έργου θα ξεκινήσουν στα μέσα Ιουλίου.

H παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.250 ΜWh ανά έτος, αποτρέποντας παράλληλα την εκπομπή σημαντικής ποσότητας διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα άνω των 875 tn CO2 ανά έτος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ENGAIA κος Αλέξανδρος Γιάννης δηλώνει χαρακτηριστικά για τη συνεργασία: «Η εταιρία μας μέσω της εμπειρίας, της τεχνογνωσίας αλλά και των υψηλών προδιαγραφών των προϊόντων της εγγυάται την άρτια υλοποίηση του έργου. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία σαν αυτή που περνά η χώρα μας συνεχίζουν να υλοποιούνται «πράσινες» επενδύσεις αυτής της τάξης μεγέθους. Ευχαριστούμε την INTERCOMMFOODS A.E. για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρία μας».

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.