H κινεζική ReneSola πούλησε φωτοβολταϊκά πάνελ 100 MW στην Ελλάδα και διόρθωσε τις οικονομικές της προβλέψεις για το 2012

 
31 panel Fot 330x250 H κινεζική ReneSola πούλησε φωτοβολταϊκά πάνελ 100 MW στην Ελλάδα και διόρθωσε τις οικονομικές της προβλέψεις για το 2012

Η ReneSola θα παραδώσει 100 MW στην χώρα μας, στην Βig Solar

Η κινέζικη κατακευάστρια φωτοβολταϊκών στοιχείων ReneSola Ltd. (Jiashan, Κίνα) θα παραδώσει στους επόμενους δώδεκα μήνες,υψηλής απόδοσης φωτοβολταϊκά πλαίσια ισχύος 100 MW του τύπου Virtus στην Big Solar Α.Ε. (Ασπρόπυργος, Ελλάδα), όπως η εταιρεία ανέφερε σε δελτίο Τύπου.
Με το συμβόλαιο η ReneSola αναθεώρησε τις προβλέψεις πωλήσεων της για το 2012. Έτσι η εταιρεία αναμένει πωλήσεις περίπου ένός γιγαβάτ (GW) ονομαστικής ισχύος κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012. Για το σύνολο του έτους 2012 η ReneSola αναμένει 2,2 – 2,4 GW.

“Αυτή η συμφωνία δεν αντανακλά μόνο την ισχυρή μας θέση σε βασικές αγορές της ηλιακής ενέργειας, όπως η Ελλάδα, αλλά αντικατοπτρίζει και τη σταθερή ανοδική τάση των παγκόσμιων πωλήσεών μας”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ReneSola Xianshou Li. “Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012 η ReneSola παρέδωσε στην Ελλάδα φωτοβολταϊκά πλαίσια  με 40 MW ονομαστική ισχύ, με το νέο έργο η εταιρεία μας περνά στην ομάδα των μεγαλύτερων προμηθευτών της Ελλάδας. Επίσης είμαστε ένα από τους μεγαλύτερους προμηθευτές μονάδων στην Αυστραλία και το Βέλγιο. Αυτό οφείλεται στην ισχυρή τεχνολογική ανάπτυξη και την σωστή στρατηγική πωλήσεων για τις μονάδες Virtus, με ονομαστική ισχύ 225 watt.”

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΠΑΝΕΛ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.