H κινεζική κατασκευάστρια φωτοβολταϊκών ReneSola ξεκινά πρόγραμμα Leasing στις ΗΠΑ, με την Sunnova Inc

 
14 stegi1 330x2221 H κινεζική κατασκευάστρια φωτοβολταϊκών ReneSola ξεκινά πρόγραμμα Leasing στις ΗΠΑ, με την Sunnova Inc

Πρόγραμμα leasing της ReneSola στις ΗΠΑ, για τη χρηματοδότηση ιδιωτικών μονάδων παραγωγής ηλιακής ενέργειας

Η Sunnova Inc (Norcross, Γεωργία, ΗΠΑ), ξεκίνησε το τέλος του 2012 πρόγραμμα leasing, για τη χρηματοδότηση ιδιωτικών μονάδων παραγωγής ηλιακής ενέργειας και επέλεξε ως αποκλειστικό συνεργάτη τη ReneSola.

«Δεδομένης της αστάθειας της βιομηχανίας φωτοβολταϊκών, ήμασταν πάντα πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των προμηθευτών μας», δήλωσε ο Jordan Fruge, αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Sunnova. “Η ReneSola είναι επιτυχία, όχι μόνο για το χαρτοφυλάκιό μας, αλλά και για ολόκληρο τον κλάδο. λόγω της υψηλής ποιότητας, και της υψηλής απόδοσης των φωτοβολταϊκών πλαίσιων της. Έτσι προσφέρουμε στους ιδιοκτήτες κατοικιών στην Καλιφόρνια και την Αριζόνα την δυνατότητα με προσιτό τρόπο, να πετύχουν την ενεργειακή αναβάθμιση με ηλιακή ενέργεια. “

Το πρόγραμμα της Sunnova, ReneSola για την χρηματοδότηση ιδιωτικών μονάδων παραγωγής ηλιακής ενέργειας, προσφέρεται με πολλαπλές επιλογές πληρωμής. Οι πληρωμές εκ των προτέρων κυμαίνονται από μηδέν έως 5.000 δολάρια (3.800 ευρώ). Οι μηνιαίες πληρωμές μπορεί να επεκταθούν πάνω από 25 χρόνια, όπως δήλωσε η ReneSola, σε ένα δελτίο τύπου.

Οι δύο εταίροι διαπίστωσαν, ότι στα ιδιωτικά συστήματα ηλιακής ενέργειας, η ανάγκη για τέτοιου είδους υπηρεσίες είναι τεράστια και η συνεργασία  τους θα ανοίξει μια νέα αγορά για τις ιδιωτικές εγκαταστάσεις με φωτοβολταϊκά σε οικιακές σκεπές, με ευέλικτες επιλογές πληρωμής και με απλούστερες διαδικασίες έγκρισης.

 
This entry was posted in ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.