Πρωτοχρονιάτικη Πίτα από την ENGAIA

 
engaia1 Πρωτοχρονιάτικη Πίτα από την ENGAIA

Πρωτοχρονιάτικη Πίτα από την ENGAIA

Η ENGAIA A.E. έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα παρουσία όλου του ανθρώπινου δυναμικού της στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου. Οι άνθρωποι της ENGAIA με αισιοδοξία και θετική διάθεση, αντάλλαξαν ευχές για το 2013 σε γιορτινό κλίμα.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος της εταιρίας κος Δημήτριος Γιάννης ο οποίος μετέφερε τις θερμότερες ευχές του στο προσωπικό και στη συνέχεια τόνισε:  «Παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει ο κλάδος την Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), η ENGAIA από την ίδρυσή της το 2007 ως πρωτοπόρος εταιρία κατασκευής Συστημάτων Ανανεώσιμης Ενέργειας, παρουσίασε σταθερή ανάπτυξη με αποτέλεσμα να κατέχει σήμερα μία ηγετική θέση στον κλάδο της. Παράλληλα, προσπαθούμε διαρκώς να προβλέπουμε τις εξελίξεις με γνώμονα την επιχειρηματική βιωσιμότητα, παραμένοντας πιστοί στις εταιρικές μας Αξίες και το πελατοκεντρικό μας χαρακτήρα. Αισιοδοξώ πως η εμμονή μας σε αυτές τις αρχές, θα αποτελέσει και φέτος το όχημα για περαιτέρω ανάπτυξη, ενώ παράλληλα επιμένουμε στην προσπάθειά μας για τη δημιουργία συνθηκών παγιωμένης βιωσιμότητας στον κλάδο των ΑΠΕ».

Την πρώτη της παρουσίαση έκανε και η νέα δραστηριότητα του Ομίλου χαρίζοντας στους νικητές του δώρου της Βασιλόπιτας ένα τριήμερο ιστιοπλοΐας. Η νέα αυτή δραστηριότητα φέρει τον τίτλο Acrobat Yachting και στόχο έχει την παροχή τουριστικών πακέτων και ενοικίαση σκαφών στις θάλασσες του Β. Αιγαίου, υπό το πρίσμα του «υπεύθυνου τουρισμού και οικολογικής πρακτικής», αρχές που χαρακτηρίζουν τις δράσεις του ομίλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ENGAIA, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στήριξε και φέτος μία σειρά μη κερδοσκοπικών οργανισμών για παιδιά καθώς και οργανώσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον, με την υπόσχεση περισσότερων όμοιων πρωτοβουλιών εντός του 2013.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.