Nέα έργα 5,5MW το 2013 από την Εngaia

 
7 fot solar1 330x220 Nέα έργα 5,5MW το 2013 από την Εngaia

Nέα έργα 5,5MW το 2013 από την Εngaia

Η ENGAIA A.E. ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο τρίμηνο του 2013 ένα σημαντικό αριθμό φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, συνολικής ισχύος άνω των 5,5MW. H εταιρία ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, την προμήθεια αλλά και την κατασκευή των πάρκων με το κλειδί στο χέρι και σύμφωνα πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας κατά την πάγια πολιτική της εταιρίας. Όλα τα έργα υλοποιήθηκαν εντός των απαιτούμενων προθεσμιών, σύμφωνα και με τον πρόσφατο νόμο 4093 (ΦΕΚ Α 222/12-11-2012).

Τα εν λόγω έργα είναι μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας και βρίσκονται σε περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα όπως Δράμα, Θεσσαλονίκη, Ικαρία, Καστοριά, Κιλκίς, Λάρισα, Λειβαδιά, Ροδόπη, Σκύδρα, Χαλκιδική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κατασκευή φωτοβολταϊκής εγκατάστασης σε βιομηχανική στέγη για λογαριασμό της εταιρίας KRONOS SUN ENERGY στη Σκύδρα ισχύος 781kW, η οποία υλοποιήθηκε σε χρονικό διάστημα μόλις 43 ημερολογιακών ημερών. Στη συγκεκριμένη εγκατάσταση επιλέχθηκε αμιγώς γερμανικός εξοπλισμός και συγκεκριμένα φωτοβολταϊκά πάνελ του οίκου Q-Cells, μετατροπείς του οίκου KACO και σύστημα στήριξης του οίκου Schletter.

Η ENGAIA παράλληλα με την πάγια δραστηριότητά της στον κλάδο των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων, πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά με τη δυναμική είσοδό της στον κλάδο της Βιομάζας και των Μικρών Αιολικών.

 
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.