Νέο φωτοβολταϊκό πάρκο από την ENGAIA ισχύος 352 kw

 
65 parko Fot 330x220 Νέο φωτοβολταϊκό πάρκο από την ENGAIA ισχύος 352 kw

Πάρκο ισχύος 352 kW

Η ENGAIA A.E.συνεχίζει δυναμικά και το δεύτερο τρίμηνο του 2012 με πάρκα αλλά και οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Το Μάιο η εταιρία ανέλαβε την κατασκευή πάρκου ισχύος 352kW στο Νομό Ιωαννίνων για λογαριασμό της K&P ENERGY.

Η ENGAIA έχει πραγματοποιήσει ήδη ένα σημαντικό αριθμό έργων στα Ιωάννινα, συνολικής ισχύος 400kW.Η αξιοπιστία, η έμφαση στην ποιότητα και οι ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις των έργων που έχει υλοποιήσει η ENGAIA στα Ιωάννινα οδήγησαν τους μετόχους της K&P ENERGY να εμπιστευτούν για ακόμη μία φορά την ENGAIA για την υλοποίηση της επένδυσης τους.

Η νέα φωτοβολταϊκή εγκατάσταση θα αποτελείται από πολυκρυσταλλικά φ/β πάνελ Canadian Solar CS6P-250P, ονομαστικής ισχύος 250Wp, τριφασικούς μετατροπείς SMA SunnyTripower 17000TL και βάσεις στήριξης της Alumil με πασσαλόμπηξη.

Σημαντική επίσης θα είναι και η συνδρομή του πάρκου στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς η «πράσινη» ηλεκτρική ενέργεια της εγκατάστασης αναμένεται να ξεπεράσει κατά μέσο όρο τις 510ΜWh/έτος.

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.