Νέος μικρο-μετατροπέας από την SMA

 
5 %CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF %CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE%B1%CF%82 sma news 330x250 Νέος μικρο μετατροπέας από την SMA

«Sunny Boy 240»

Η SMA Solar Technology AG επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με ένα νέο μικρο-μετατροπέα. Ο μετατροπέας «Sunny Boy 240», o οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα στην έκθεση Solar Power International 2011 στο Ντάλας του Τέξας, είναι κατάλληλος για φωτοβολταϊκά συστήματα στέγης, ισχύος μέχρι 2 κιλοβάτ. Το προϊόν θα είναι διαθέσιμο από τα μέσα του 2012. Με το νέο μετατροπέα, η SMA επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της και στη χαμηλή κατηγορία ισχύος. Η SMA,  προσφέρει μετατροπείς για φωτοβολταϊκά συστήματα όλων των κατηγοριών ισχύος, από watt μέχρι MW.

“Με τον νέο μετατροπέα Sunny Boy 240 της εταιρίας μας, η απώλεια ενέργειας ελαχιστοποιείται ακόμη και όταν αφορά στέγες με εξαιρετικά πολύπλοκη γεωμετρία», εξηγεί ο Alfred Karlstetter, Director Sales Germany SMA Medium Power Solutions. Ο νέος μετατροπέας κατασκευάστηκε με στόχο να εξυπηρετήσει κυρίως την αγορά των ΗΠΑ, αλλά μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να εφαρμοστεί σε μικρές αλλά και σε πολύ μικρές εγκαταστάσεις, καθώς και σε εγκαταστάσεις όπου παρατηρούνται πολύπλοκα φαινόμενα σκίασης και κτιριακής ενσωμάτωσης.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.sma-hellas.com/el

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.