Νέος μετατροπέας της Fronius για ιδιοκατανάλωση, με δυνατότητα αποθήκευσης της ηλιακής ενέργειας

 
Fronius Νέος μετατροπέας της Fronius για ιδιοκατανάλωση, με δυνατότητα αποθήκευσης της ηλιακής ενέργειας

Fronius galvo, ένας μονοφασικός αντιστροφέας ιδιαίτερα κατάλληλος για αυτοκατανάλωση

Στην Intersolar Europe, η Fronius International GmbH πρόκειται να παρουσιάσει έναν πρωτότυπο υβριδικό μετατροπέα,  η οποίος επιτρέπει την προσωρινή αποθήκευση της ηλιακής ενέργειας μέσω μπαταριών.

Έτσι για παράδειγμα με την αποθήκευση ενέργειας που παράγεται από οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα για ιδιοκατανάλωση, το παραγώμενο ρεύμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί τη νύχτα και να κάνει τον ενεργειακό εφοδιασμό των συστημάτων αυτοκατανάλωσης πιο ανεξάρτητο. Επιπλέον, η παροχή ισχύος διατηρείται ακόμη κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος.

Οι νέοι καινοτόμοι μετατροπείς της Fronius θα διατίθενται από το 2014. Μέσα από τα σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας, όπως το Ιντερνετ, WLAN  και Ethernet, ο διαχειριστής του συστήματος μπορεί να έλεγχει ανά πάσα στιγμή την απόδοση του φωτοβολταϊκού συστήματος του με μια ματιά.
Εκτός από τους υβριδικούς για αποθήκευση μετατροπείς Fronius, στην Intersolar θα παουσιάσει η εταιρεία νέα πιο ευέλικτα μοντέλα όπως τον νέο τριφασικό μετατροπέα και τα συστήματα Symo galvo για μικρή κατανάλωση ενέργειας.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.