Νέος inverter Fronius Agilo Outdoor

 
fronius Νέος inverter Fronius Agilo Outdoor

Nέα έκδοση εξωτερικού χώρου, Fronius Agilo Outdoor

Η νέα σειρά κεντρικών μετατροπέων Fronius Agilo παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά στην 7η Διεθνή Έκθεση «ENERGY PHOTOVOLTAIC 2012» τον περασμένο Νοέμβριο, αποσπώντας τα εγκωμιαστικά σχόλια των επισκεπτών και παρουσιάζοντας ήδη από τους πρώτους μήνες παραγωγής τους πολύ μεγάλη ζήτηση.

Ο Fronius Agilo είναι ο μοναδικός αντιστροφέας στις κατηγορίες ισχύος 75 kW και 100 kW που μπορεί να εγκατασταθεί και να τεθεί σε λειτουργία από τον εγκαταστάτη, και να συντηρηθεί και να επιδιορθωθεί πλήρως από οποιονδήποτε  Fronius Service Partner εξασφαλίζοντας έτσι απλή, γρήγορη και οικονομική συντήρηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με όλες τις τεχνολογίες φωτοβολταϊκών πλαισίων και έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί ισχύ απευθείας στο δίκτυο χαμηλής τάσης. Ωστόσο, μπορεί επίσης να συνδεθεί με το δίκτυο μέσης τάσης μέσω ενός ξεχωριστού μετασχηματιστή αποτελώντας έτσι μια πολύ ελκυστική επιλογή σε μεγάλες εγκαταστάσεις πολλών ΜW.

Η Fronius διαθέτει στην αγορά από το 2013 την νέα έκδοση εξωτερικού χώρου, τον Fronius Agilo Outdoor, προσθέτοντας τη δυνατότητα για απευθείας τοποθέτηση σε εξωτερικό χώρο χωρίς την απαίτηση καμιάς προστασίας έναντι των καιρικών φαινομένων. Η νέα έκδοση θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του Μαρτίου του 2013. Η υψηλή κλάση προστασίας του, IP65, εγγυάται τη μεγάλη διάρκεια ζωής των ηλεκτρονικών και μειώνει αισθητά την πολυπλοκότητα και το κόστος κατασκευής είτε πρόκειται για μικρά έργα είτε ακόμη περισσότερο για έργα πολύ μεγάλης κλίμακας.

Παράλληλα, η Fronius με την έλευση της σειράς Agilo εισάγει για πρώτη φορά στην αγορά τη δυνατότητα ετήσιας επέκτασης της εγγύησης μετά το πέρας της αρχικής εγγύησης των 5 ετών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον πελάτη να επεκτείνει την εγγύηση χωρίς να χρειάζεται να καταβάλει μεγάλο χρηματικό ποσό κατά την αγορά του προϊόντος.

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.