Νέοι καινοτόμοι φωτοβολταϊκοί μετατροπείς Fronius για αυτοκατανάλωση

 
Fronius Νέοι καινοτόμοι φωτοβολταϊκοί μετατροπείς Fronius για αυτοκατανάλωση

Fronius galvo, ένας μονοφασικός αντιστροφέας ιδιαίτερα κατάλληλος για αυτοκατανάλωση

Η Fronius international GmbH (Wels, Αυστρία) ανακοίνωσε για το 2013 άλματα τεχνολογίας και ξεκινάει από τον Ιούλιο την παραγωγή φωτοβολταϊκών μετατροπέων για αυτοκατανάλωση. Ο κατασκευαστής φωτοβολταϊκών μετατροπέων θα φέρει το 2013 πολλά νέα προϊόντα στην αγορά, με αφορμή τα 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ηλιακής τεχνολογίας, όπως η εταιρεία τονίζει.

Οι νέοι φωτοβολταϊκοί μετατροπείς της Fronius με ενσωματωμένη λειτουργία διαχείρισης ενέργειας, είναι ειδικοί για εγκαταστάσεις αυτοκατανάλωσης ρεύματος.

“Το σύνολο της αγοράς φωτοβολταϊκών διανύει μια μεταμόρφωση με έντονη στροφή στην αυτοκατανάλωση. Το 2013 με μια ολόκληρη σειρά νέων, καινοτόμων προϊόντων προσφέρουμε στους πελάτες μας νέες τεχνολογίες, με την συνηθισμένη υψηλή ποιότητα της Fronius”, εξηγεί ο Martin Hackl,  Διευθυντής της Fronius Solar Electronics.

Ένα από τα νέα προϊόντα είναι η Fronius galvo, ένας μονοφασικός αντιστροφέας με γαλβανική μόνωση, για υψηλότερη ασφάλεια. Με ονομαστική ισχύ 1,5 έως 3,1 κιλοβάτ (kW), ο μετατροπέας είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για μικρά φωτοβολταϊκά συστήματα.
Μέσα από την ολοκληρωμένη ενσωματωμένη λειτουργία διαχείρισης ενέργειας, είναι  ιδιαίτερα κατάλληλος για τον ηλιακό εξοπλισμό για αυτοκατανάλωση. Η συσκευή θα διατίθεται παγκοσμίως και η έναρξη της παραγωγής έχει προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2013.

 
This entry was posted in ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.