Η SunPower και η ιταλική Giulio Barbieri παρουσίασαν νέο ηλιακό πρατήριο/υπόστεγο(carport) για οικιακή χρήση

 
13 στεγαστρο αυτοκινητο Fot 330x165 Η SunPower και η ιταλική Giulio Barbieri παρουσίασαν νέο ηλιακό πρατήριο/υπόστεγο(carport) για οικιακή χρήση

Νέα ηλιακά carports με την χρήση φωτοβολταϊκών μονάδων από την SunPower

Στις 30/04/2012 η SunPower Corporation (San Jose, Kalifornien, ΗΠΑ), μαζί με την Giulio Barbieri SpA (Poggio Renatico, Ιταλία) άρχισαν την παραγωγή ενός νέου ηλιακού carport για την ιταλική αγορά λιανικής.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Giulio Barbieri SpA είναι σε θέση να σχεδιάζει και να κατακευάζει carports ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών. Τοπικοί αντιπρόσωποι θα είναι υπεύθυνοι για την εγκατάσταση του SunPower ηλιακού υπόστεγου, το οποίο αποτελείται από ένα σκελετό αλουμινίου, τις φωτοβολταϊκές μονάδες και τους μετατροπείς. Τα carports είναι ήδη εμπορικά διαθέσιμα.

Επί του παρόντος, η SunPower σχεδιάζει και εγκαταστεί ηλιακά carports για σχολεία και επιχειρήσεις σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Με την συνεργασία της με την ιταλική την Giulio Barbieri SpA, η εταιρεία προσφέρει μια νέα λύση για την ιταλική και ευρωπαϊκή αγορά.
Η συνεργασία με την Giulio Barbieri επιτρέπει στην SunPower  να προσφέρει τα νέα carports αποτελεσματικά και αξιόπιστα επίσης σε σπίτια χωρίς προσιτή στέγη-κλίση.

Τα carports της SunPower είναι διαθέσιμα σε τέσσερις εκδόσεις και μπορούν να φιλοξενήσουν δύο ή τρία αυτοκίνητα. Το πακέτο περιλαμβάνει 18, 24 ή 32 φωτοβολταϊκά ονομαστικής ισχύος 5,9 έως 10,5 kW.
Η στέγη είναι επικλινής, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη ηλιακή ισχύς. Τα carports διαθέτουν δάπεδο από τσιμέντο, ένώ βάσεις δεν είναι απαραίτητες.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.