Ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά συστημάτα για ηλεκτρικά οχήματα, από τη WATTSOLAR και τη BMW

 

Η BMW (Μόναχο, Γερμανία) και η WATTSOLAR GmbH (Δρέσδη, Γερμανία), συνεργάζονται για ολοκληρωμένες λύσεις στην ηλεκτροκίνηση. Στόχος είναι να παρέχουν μια ολοκληρωμένη λύση με φωτοβολταϊκές μονάδες παραγωγής ηλιακής ενέργειας και carports Roof στους πελάτες των νέων ηλεκτρικών αυτοκινήτων “BMW i”.

“Η συνεργασία με τον κορυφαίο κατασκευαστή αυτοκινήτων και το κοινό όραμα για πράσινες υπηρεσίες στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων, δείχνει τη μεγάλη πρακτική σημασία των νέων συστημάτων μας για την παροχή της ενέργειας του μέλλοντος”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SOLARWATT Detlef Neuhaus.

Η BMW i προσφέρει με τον τίτλο «360 ° ELECTRIC” λύσεις γύρω από την ηλεκτρική κινητικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία θα παρέχει στο μέλλον ολοκληρωμένα φωτοβολταϊκά συστήματα, για τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες της BMW i3 και BMW i8. Για παράδειγμα, το νέο ηλιακό σύστημα, υπόστεγο αυτοκινήτου, με γυαλί  και φωτοβολταϊκά προσφέρει μια αισθητική λύση για την παροχή ηλιακής ενέργειας τόσο το ηλεκτρικό όχημα, όσο και για το σπίτι.
Η πελάτες της BMW μπορούν να αποκτήσουν τα φωτοβολταϊκά συστήματα άμεσα κατά την αγορά ενός αυτοκινήτου ή μέσω του Διαδικτύου.

“Η BMW i έχει δεσμευτεί για φιλική προς το περιβάλλον και τον  πελάτη ηλεκτρική κινητικότητα. ¨Με το πρόγραμμα BMW i,  360 ° ELECTRIC¨ προσεγγίζουμε τις δεσμεύσεις μας. Με την SOLARWATT έχουμε έναν premium συνεργάτη για τις ηλιακές λύσεις, που θα ικανοποιήσει την υψηλή ποιότητα και τις αισθητικές απαιτήσεις των πελατών μας” , προσθέτει ο Marcus Krieg, επικεφαλής του έργου, 360 ° ELECTRIC.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.