Αύξηση των πωλήσεων των ευρωπαϊκών φωτοβολταϊκών προϊόντων, εξαιτίας των πιθανών δασμών αντιντάμπινγκ για κινέζικα φωτοβολταϊκά

 
6 Upsolar panels 330 236 Αύξηση των πωλήσεων των ευρωπαϊκών φωτοβολταϊκών προϊόντων, εξαιτίας των  πιθανών δασμών αντιντάμπινγκ για κινέζικα φωτοβολταϊκά

Οι πιθανοί αντιντάμπινγκ δασμοί για τα κινέζικα φωτοβολταϊκά κάνουν αυξημένη την ζήτηση των διανομέων για ευρωπαϊκά φωτοβολταϊκά

Η Innotech Solar (ITS, Νάρβικ, Νορβηγία) έχει υπογράψει συμβάσεις με έξι νέους αντιπροσώπους φωτοβολταϊκών, ανακοίνωσε η γερμανοσκανδιναβική  κατασκευάστρια φωτοβολταϊκών στοιχείων σε δελτίο τύπου. Οι πιθανοί αντιντάμπινγκ δασμοί και κυρώσεις, και μάλιστα ανδρομικά,  για τα κινέζικα φωτοβολταϊκά κάνουν αυξημένη την ζήτηση των διανομέων για ευρωπαϊκά φωτοβολταϊκά.
Επιπλέον, οι έμποροι και διανομείς προσπαθούν να βρούν φωτοβολταϊκές μονάδες με μοναδικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά  για το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων τους, προκειμένου να επιβιώσουν στον εν εξελίξει πόλεμο τιμών.

“Πολλοί έμποροι απλά άλλαξαν τη στρατηγική τους. Μετά τις συζητήσεις για τους πιθανούς δασμούς αντιντάμπινγκ, δεν είναι πλέον κανείς σίγουρος ποιά είναι τα φθηνότερα ηλιακά προϊόντα στο μέλλον, και έτσι οι έμποροι σήμερα ενισχύουν το χαρτοφυλάκιο τους με προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά»εξηγεί ο Δρ Thomas Hillig, αντιπρόεδρος των πωλήσεων της ITS.

“Χάρη στα πλεονεκτήματα της ειδικής μεθόδου παραγωγής μας, έχουμε, σε αντίθεση με πολλούς άλλους κατασκευαστές, μια θετική ταμειακή ροή. Η οικονομική μας σταθερότητα είναι επίσης για τους διανομείς μας, ένα σημαντικό επιχείρημα”, δήλωσε ο Hillig.
Η Innotech Solar έχει αναπτύξει μια μέθοδο που κάνει παλαιά ηλιακά κύτταρα με χαμηλή απόδοση και πάλι ισχυρά, αφού οι περιοχές κυττάρων με χαμηλή απόδοση αναγνωρίζονται από τη θερμική εικόνα, και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ειδικά λέιζερ απομονώνεται αυτόματα.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.