Yingli, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια φωτοβολταϊκών για το 2012, παγκοσμίως

 
31 panel Fot 330x250 Yingli, η μεγαλύτερη κατασκευάστρια φωτοβολταϊκών για το 2012, παγκοσμίως

Οι πωλήσεις μονάδας της Yingli είναι κατά 15% υψηλότερες από τις ετήσιες προβλέψεις της First Solar και της Suntech

Η Yingli Green Energy Holding Company Limited (Baoding, Κίνα) είναι για το έτος 2012 με πωλήσεις  φωτοβολταϊκών μονάδων που έφτασαν τα 2,2 γιγαβάτ (GW), η μεγαλύτερη κατασκευάστρια στον κόσμο.
Η Yingli είχε κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2012 περισσότερες πωλήσεις φωτοβολταϊκών μονάδων από το αναμενόμενο και έτσι θα υπερβεί την ετήσια πρόβλεψή της, αναφέρει η εκθέση της εταιρείας σε ένα δελτίο τύπου.

Οι πωλήσεις  μονάδας της Yingli  είναι κατά 15% υψηλότερες από τις ετήσιες προβλέψεις της First Solar Inc (Tempe, Αριζόνα) και της Suntech Power Holding Company Ltd. (Wuxi, Κίνα). Έτσι η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής στον κόσμο σε μονάδες φωτοβολταϊκών κατά το παρελθόν έτος.
“Παρά τις τεράστιες προκλήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας φωτοβολταϊκών, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που είμαστε σε θέση να διευρύνουμε το μερίδιο αγοράς μας σταθερά το 2012, όχι μόνο σε καθιερωμένες, αλλά και σε νέες αναδυόμενες αγορές. Αυτό το ορόσημο βασίζεται στην επιτυχή διαχείριση της μάρκας μας, τη ανώτερη ποιότητα των προϊόντων και την ανταγωνιστική διάρθρωση του κόστους. ” είπε ο κ. Liansheng Miao, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Yingli.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.