Η Yingli υπέγραψε συμβάσεις για φωτοβολταϊκές μονάδες με ισχύ 288 μεγαβάτ

 
11 algatec panel 330x171 Η Yingli υπέγραψε συμβάσεις για φωτοβολταϊκές μονάδες με ισχύ 288 μεγαβάτ

H Κίνα υποστηρίζει με γοργούς ρυθμούς τον τομέα της ηλιακής ενέργειας

Η Yingli Green Energy Holding Company Limited (Baoding, Κίνα), υπέγραψε συμβάσεις προμηθειών για φωτοβολταϊκές μονάδες με ισχύ περίπου τα 288 μεγαβάτ (MW), όπως ανέφερε η εταιρεία στις 11/12/2012. Οι ηλιακοί συλλέκτες πρόκειται να εγκατασταθούν σε έργα μονάδα παραγωγής ενέργειας στο πλαίσιο της δημόσιας χρηματοδότησης της Κίνας του προγράμματος  «Golden Sun»..

Την ίδια ημέρα κρατικοί φορείς της κυβέρνησης επιβεβαίωσαν την έγκριση των φωτοβολταϊκών μονάδων με ισχύ 2,83 γιγαβάτ (GW) στο πρόγραμμα! Η επιτάχυνση του  «Golden Sun» δείχνει την αποφασιστικότητα της Κίνας στον τομέα της ηλιακής ενέργειας, τόσο για να προστατεύει τους παραγωγούς φωτοβολταϊκών προϊόντων, όσο και για να οδηγήσει τη χώρα σε νέα ενεργειακή εποχή.

Επίσης στις 10/12/2012 η Yingli ανακοίνωσε την πώληση ηλιακών συλλεκτών ισχύος 25 MW για φωτοβολταϊκό πάρκο στο Queen Creek, Αριζόνα, ΗΠΑ.

“Ως κορυφαία εταιρεία ηλιακής ενέργειας στον κόσμο, με έδρα στην Κίνα, προνοούμε για την τοπική αγορά μας και ταυτόχρονα εξασφαλίζουμε μια ισχυρή θέση στην αγορά ” δήλωσε ο κ. Liansheng Miao, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Yingli.

«Η επιτάχυνση του προγράμματος «Golden Sun», καθώς και η ανακοίνωση περαιτέρω κρατικών χρηματοδοτήσεων, δείχνει την αποφασιστικότητα της Κίνας για την ανάπτυξη της ηλιακής ενέργειας” συνεχίζει η ανακοίνωση.

Από το 2009, η Yingli παρέδωσε το ένα τέταρτο των φωτοβολταϊκών στο πλαίσιο του προγράμματος  Golden Sun.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.