Solar Frontier: Φωτοβολταϊκά για οικιακές σκεπές σε πλήρες πακέτο

 
Frontier Solar Frontier: Φωτοβολταϊκά για οικιακές σκεπές σε πλήρες πακέτο

Φωτοβολταϊκά πάνελ Solar Frontier

Η Solar Frontier (Tokyo, Ιαπωνία) ανακοίνωσε στις 10/7/2013 την έναρξη διάθεσης στην αγορά, των νέων “φωτοβολταϊκών πακέτων” για ιδιωτικές στέγες στη Γερμανία και τη Δανία. Τα “πακέτα” της Frontier συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας CIS thin-film πάνελ με έναν νέο ηλιακό μετατροπέα της εταιρείας.

Τα τυποποιημένα φωτοβολταϊκά πακέτα, σύμφωνα με την Solar Frontier προσφέρουν τόσο υψηλή ευκολία στην εγκατάσταση, όσο και υψηλή απόδοση για την βέλτιστη παραγωγή ηλιακής ενέργειας με την αξιοποίηση των μοναδικών πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας CIS, σε συνδυασμό με με τη χρήση του νέου μετατροπέα Solar Frontier, τονίζει η εταιρεία.
Με ένα πατενταρισμένο σύστημα ψύξης και ένα ευρύ φάσμα τάσης εισόδου του μετατροπέα επιτυγχάνεται ξεκίνημα της παραγωγής νωρίτερα το πρωί και συνεχίζει αργότερα το βράδυ. Με τον νέο μετατροπέα είναι εφικτή η παραγωγή ηλιακής ενέργειας, ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες και ακόμη και σε χαμηλή ηλιακή ακτινοβολία, η οποία συνήθως θα ήταν ανεπαρκής για πολλούς άλλους μετατροπείς για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Τα ηλιακά πακέτα είναι διαθέσιμα σε δέκα παραλλαγές εγκατάστασης, απευθείας από την Solar Frontier Ευρώπη ή από εξουσιοδοτημένους διανομείς αρχικά στη Γερμανία και τη Δανία.
Η Solar Frontier παρέχει πέντε χρόνια εγγύηση για τα ηλιακά σύνολα, η οποία μπορεί να επεκταθεί με on-line εγγραφή σε επτά χρόνια.

 
This entry was posted in ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.