H ιαπωνική κατασκευάστρια φωτοβολταϊκών Solar Frontier άνοιξε γραφεία στην Ιταλία

 

Η κατασκεύαστρια φωτοβολταϊκών πάνελ, Solar Frontier (Τόκιο, Ιαπωνία), ανοίξε γραφεία στο Μπάρι(Ιταλία). Αυτό ενισχύει την παρουσία της εταιρείας στις χώρες της περιοχής της Μεσογείου και ενισχύει την ποιότητα της υποστήριξης των πελατών της στην Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία, Τουρκία και Κύπρο.

Πριν 20 μήνες η Solar Frontier άνοιξε τα κεντρικά ευρωπαϊκά γραφεία της στο Grünwald (Μόναχο, Γερμανία). Με το υποκατάστημα  στο Μπάρι, η εταιρεία  δημιουργεί τώρα δίκτυα διανομής σε όλες τις βασικές αγορές στην Ευρώπη, το Ισραήλ, και τη Βόρεια Αφρική.
Χάρη στην τεχνολογία CIS, οι φωτοβολταϊκές μονάδες  της Solar Frontier έχουν υψηλή θερμική σταθερότητα.και έτσι είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για χρήση σε θερμά κλίματα.

“Μέχρι στιγμής, έχουμε εγκαταστήσει τα πάνελ μας σε διαφορετικές περιοχές της Μεσογείου, από ιδιωτικές εγκαταστάσεις σε οικιακές σκεπές, και βιομηχανικές οροφές στην Ιταλία, μέχρι μεγάλες μονάδες παραγωγής(υπαίθρια πάρκα) ηλιακής ενέργειας στην Ισπανία και την Ελλάδα. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τα οφέλη που προσφέρουν τα Solar Frontier πλαίσια  σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες », λέει ο Valter Pische, διευθυντής πωλήσεων για τη Νότια Ευρώπη.

“Οι πελάτες μας εκτιμούν όχι μόνο την αξιοπιστία και την απόδοση των μονάδων μας, ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και την αισθητική τους, η οποία ταιριάζει καλύτερα στην όμορφη αρχιτεκτονική και το τοπίο της Μεσογείου.” Συνεχίζει ο Valter Pische.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.