H Krannich Solar επεκτείνεται στην Κυπριακή αγορά ηλιακής ενέργειας

 
krannich H Krannich Solar επεκτείνεται στην Κυπριακή αγορά ηλιακής ενέργειας

H Krannich Solar επεκτείνεται στην Κυπριακή αγορά ηλιακής ενέργειας

Η Krannich Solar, Γερμανική εταιρεία με εξειδίκευση και εμπειρία 18 ετών στην χονδρική προμήθεια φωτοβολταϊκού εξοπλισμού, ανακοινώνει την επέκτασή της επιχειρηματικής δραστηριότητας της στην Κυπριακή αγορά, με κύριο γνώμονα την ενεργή συμβολή της στην εκπλήρωση των εθνικών ενεργειακών στόχων για την συμμετοχή των Α.Π.Ε. στην ακαθάριστη τελική κατανάλωση ενέργειας.

Νέοι ορίζοντες για την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της Κύπρου διανοίγονται μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Κύπρου (ΡΑΕΚ) για την έναρξη λειτουργίας δύο σχεδίων, τα οποία βασίζονται στη διευρυμένη εφαρμογή του ενεργειακού συμψηφισμού (Net metering).

Κυρίαρχος στόχος της Krannich Solar για την Κυπριακή αγορά είναι η έγκαιρη διάθεση της πλούσιας γκάμας προϊόντων της εταιρείας στους επαγγελματίες εγκαταστάτες, σε συνδυασμό με την άμεση μετάδοση τεχνογνωσίας και την συνεχή υποστήριξη για την βέλτιστη εξυπηρέτηση τους.

Η Krannich Solar αποτελεί από το 1995 τον ισχυρότερο συνεργάτη για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες, συμβάλλοντας ενεργά στην προώθηση της ενεργειακής επανάστασης. Η παροχή εξειδικευμένων λύσεων, η πλούσια γκάμα επώνυμων προϊόντων και οι άριστα οργανωμένες αποθήκες, αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της προσπάθειας επίτευξης του εταιρικού στόχου.

Η ραγδαία ανάπτυξη της Krannich Solar οδήγησε στην ίδρυση 22 υποκαταστημάτων σε 15 χώρες. Τα τελευταία δέκα χρόνια ο κύκλος εργασιών της εταιρείας αυξάνεται συνεχώς και το ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar ενισχύθηκε με την προσθήκη πολλών έμπειρων στελεχών, με αποτέλεσμα η εταιρεία να απασχολεί σήμερα περισσότερους από 370 εργαζομένους.

Η επιτυχημένη πορεία της Krannich Solar επισφραγίζεται από το γεγονός ότι η εταιρεία από την ίδρυση της, έχει προμηθεύσει στο παγκόσμιο δίκτυο διανομής της, φωτοβολταϊκά συστήματα συνολικής ισχύος άνω του 1,3GWp, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται σήμερα στην πρώτη πεντάδα των κορυφαίων προμηθευτών φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.