Krannich Solar & LUXOR Solar GmbH: Νέα συμφωνία προμήθειας φωτοβολταϊκών πάνελ συνολικής ισχύος 20MWp

 
krannich Krannich Solar & LUXOR Solar GmbH: Νέα συμφωνία προμήθειας φωτοβολταϊκών πάνελ συνολικής ισχύος 20MWp

Krannich Solar & LUXOR Solar GmbH: Νέα συμφωνία προμήθειας φωτοβολταϊκών πάνελ συνολικής ισχύος 20MWp

Νέα επιβεβαίωση της δυναμικής της Krannich Solar στην Ελληνική αγορά αποτελεί η υπογραφή νέας συμφωνίας με την διεθνούς φήμης κατασκευάστρια εταιρεία φωτοβολταϊκών πάνελ LUXOR Solar GmbH, για την διανομή προϊόντων LUXOR συνολικής ισχύος 20MWp κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2013.

Η μεγάλη αύξηση της ζήτησης φωτοβολταϊκών συστημάτων μετά την ψήφιση των νέων μέτρων και η εγγύηση που παρέχει το όνομα της Krannich Solar αποτέλεσαν τα κύρια αίτια επικύρωσης μιας εκ νέου αξιοσημείωτης συμφωνίας μεταξύ των δύο κορυφαίων Γερμανικών εταιρειών, οι οποίες επί πέντε χρόνια πρωτοστατούν στην Ελληνική αγορά, επιτυγχάνοντας την προμήθεια φωτοβολταϊκών πάνελ LUXOR συνολικής ισχύος 80MWp μέσω του εξειδικευμένου δικτύου συνεργατών της Krannich Solar.

Η Krannich Solar αποτελεί εξουσιοδοτημένο διανομέα των προϊόντων LUXOR σε όλη την Ελληνική επικράτεια, την Κύπρο και την Βουλγαρία με εγγυημένο απόθεμα προϊόντων στις κεντρικές αποθήκες στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης και δύναται να καλύψει τις άμεσες ανάγκες των συνεργατών της.

Σχετικά με τα προϊόντα LUXOR:

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ LUXOR χαρακτηρίζονται για την υψηλή απόδοση τους εξαιτίας της κατά 4% αυξημένης επιφάνειας των κυψελών τους, με αποτέλεσμα την επίτευξη αυξημένης ισχύος έως και 6,5 Wp σε σχέση με την ονομαστική τους ισχύ. Η ποιότητα των πάνελ LUXOR ενισχύεται από την εργοστασιακή εγγύηση προϊόντος διάρκειας 10 ετών και από τις εγγυήσεις απόδοσης της ονομαστικής ισχύος οι οποίες αγγίζουν τα 25 έτη. Οι συνεχείς μετρήσεις των τεχνικών χαρακτηριστικών του κάθε φωτοβολταϊκού πάνελ LUXOR ξεχωριστά, διασφαλίζουν τους κανόνες ποιότητας της Γερμανικής εταιρείας. Ανεξάρτητα ινστιτούτα όπως το TÜV, το Fraunhofer Institut  für Solare Energie-systeme (ISE) και το Photovoltaik – Institut Berlin (PI) εγγυώνται την άριστη ποιότητα των πάνελ, μέσα από συνεχείς ελέγχους στην απόδοση, στους συντελεστές θερμοκρασίας  και στα υλικά κατασκευής αυτών.

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ LUXOR περνούν από επιπλέον ποιοτικούς ελέγχους μέσω ειδικής διεργασίας σχετικά με ενδεχόμενες μικροσκοπικές σχισμές στις φωτοβολταϊκές κυψέλες, όπως επίσης και από θερμογραφική ανίχνευση για ενδεχόμενα βραχυκυκλώματα και αστοχίες επαφών. Για την μέγιστη εξασφάλιση της υψηλής ποιότητας των πάνελ LUXOR κατά την διαδικασία της παραγωγής, η Γερμανική εταιρεία εισήγαγε και την πιστοποίηση των “Identity Components”. Με αυτή  την μέθοδο η ποιότητα του προϊόντος αποδεικνύεται με ένα ορατό υδατογράφημα. Η διαδικασία λειτουργεί σαν “Identity – Backsheet” σχετικά με τον κατασκευαστή, την ημερομηνία εισαγωγής και τον αριθμό της παρτίδας. Η ιδέα της συγκεκριμένης διαδικασίας βασίζεται στην δυνατότητα εντοπισμού των στοιχείων που μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης των φωτοβολταϊκών πάνελ.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.