Krannich Solar – PvLive: Συνεργασία για τον έλεγχο της λειτουργίας των φωτοβολταϊκών πάρκων

 
PvLive Krannich Solar – PvLive: Συνεργασία για τον έλεγχο της λειτουργίας των φωτοβολταϊκών πάρκων

Krannich Solar – PvLive : Συνεργασία για τον έλεγχο της λειτουργίας των φωτοβολταϊκών πάρκων

Νέα επιβεβαίωση της δυναμικής της Krannich Solar αποτελεί η σύναψη αποκλειστικής συνεργασίας με την διαδικτυακή πύλη απομακρυσμένης παρακολούθησης της λειτουργίας φωτοβολταϊκών σταθμών PvLive. Η επιτακτική ανάγκη παρακολούθησης της ορθής λειτουργίας των φωτοβολταϊκών σταθμών με άμεσο και εύχρηστο τρόπο και η εγγύηση που παρέχει το όνομα της Krannich Solar αποτέλεσαν τα κύρια αίτια επικύρωσης μιας πρωτοποριακής συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

Η Krannich Solar αναλαμβάνει επίσημα ως αποκλειστικός εξουσιοδοτημένος διανομέας των συστημάτων επιτήρησης PvLive, με κύριο στόχο την κάλυψη των άμεσων αναγκών των συνεργατών της.

PvLive : Παρακολούθηση της λειτουργίας φωτοβολταϊκών σταθμών σε πραγματικό χρόνο, με φιλική παρουσίαση προς το χρήστη

Η υποστήριξη του πλήθους των ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών σταθμών όπως και των εγκαταστατών, παρουσίασε την ανάγκη δημιουργίας ενός συστήματος το οποίο θα παρέχει ουσιαστικές πληροφορίες λειτουργίας των σταθμών σε άμεσο και εύχρηστο περιβάλλον προς το χρήστη. Η ανάγκη αυτή οδήγησε στην ανάπτυξη του συστήματος επιτήρησης PvLive από μία ομάδα έμπειρων μηχανικών, ώστε να εξυπηρετήσει όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθούν την ορθή λειτουργία των φωτοβολταϊκών σταθμών σε πραγματικό χρόνο.

Το σύστημα επιτήρησης PvLive αποτελεί ένα σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης της λειτουργίας φωτοβολταϊκών σταθμών, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επιβεβαιώνει ο ίδιος την ορθή λειτουργία του εκάστοτε σταθμού, ακόμη και αν δεν διαθέτει εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το PvLive διευκολύνει τη συγκεντρωτική παρακολούθηση μεγάλου αριθμού σταθμών, ενώ παράλληλα καλύπτει τις ανάγκες τόσο των επενδυτών όσο και των εταιρειών συντήρησης.

Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα PvLive:

  • Συγκεντρωτική παρουσίαση
    Παρουσίαση όλων των σταθμών που διαθέτει ο χρήστης σε μία σελίδα, σε πραγματικό χρόνο και χωρίς να απαιτείται πλοήγηση.
  • Φιλικό προς το χρήστη
    Το λειτουργικό του συστήματος επιτρέπει την κατανόηση της ορθής λειτουργίας των φωτοβολταϊκών σταθμών από χρήστες, οι οποίοι δεν διαθέτουν εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις.
  • Χωρίς επιπλέον εξοπλισμό
    Το PvLive δεν απαιτεί την εγκατάσταση επιπλέον εξοπλισμού στους φωτοβολταϊκούς σταθμούς για την επιτήρηση των μετατροπέων ρεύματος.
  • Πραγματικός χρόνος παρακολούθησης
    Δυνατότητα παρουσίασης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, χωρίς καθυστερήσεις.
  • Άμεση ειδοποίηση σε περίπτωση βλάβης
    Σε περίπτωση εμφάνισης βλάβης ή δυσλειτουργίας, ο χρήστης ειδοποιείται άμεσα μέσω e-mail ή sms. Η αντίληψη, η αξιολόγηση και η διαχείριση συμβάντων δυσλειτουργίας πραγματοποιείται μέσω ενός εξειδικευμένου αλγορίθμου, ο οποίος αποτρέπει την αποστολή εσφαλμένων ειδοποιήσεων.
  • Επιτήρηση Μέσης Τάσης
    Το PvLive είναι ιδανικό για την απομακρυσμένη παρακολούθηση της λειτουργίας σταθμών που συνδέονται στο δίκτυο Μέσης Τάσης.
 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.