Πιστοποίηση φωτοβολταϊκών από την TÜV AUSTRIA HELLAS

 
99 TUV austria 330x248 Πιστοποίηση φωτοβολταϊκών από την TÜV AUSTRIA HELLAS

Οργανισμός Πιστοποίησης

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, διαπιστευμένος Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης από το Ε.ΣΥ.Δ. για Αρχικό και Περιοδικό Έλεγχο Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων διασυνδεμένων στο ηλεκτρικό δίκτυο βάσει του προτύπου ΕΝ 62446, το τελευταίο τετράμηνο έχει αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση 105 νέων φωτοβολταϊκών πάρκων συνολικής μελλοντικής εγκατεστημένης ισχύος άνω των  83 MWp.

 

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει το επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας, η TÜV AUSTRIA HELLAS εξακολουθεί να κατέχει ενεργό ρόλο στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, όντας ο ηγέτης Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στην Ελλάδα στις αρχικές επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις καθώς και στους περιοδικούς ελέγχους στα Φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

Μέχρι σήμερα, έχει συνεργαστεί με 102 εταιρείες εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών συστημάτων και με περισσότερους από 145 επενδυτές συμβάλλοντας ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας, της αξιοπιστίας και συνεπακόλουθα της αποδοτικότητας των Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων που έχει επιθεωρήσει, ενώ συνολικά διαχειρίζεται την επιθεώρηση, τον έλεγχο και την πιστοποίηση σε περισσότερα από 300 έργα στα φωτοβολταϊκά με συνολική ισχύ άνω των 200 MWp.

 
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.