500kWp με γεννήτριες Conergy στη Φλώρινα

 
45 conergy news 330x260 500kWp με γεννήτριες Conergy στη Φλώρινα

500kWp με γεννήτριες Conergy στη Φλώρινα

Ακόμη μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση συνολικής ισχύος 500kWp ολοκληρώθηκε και συνδέθηκε με το δίκτυο στο Αμύνταιο της Φλώρινας καλύπτοντας έκταση 15.000 m2.

Ως βασικός προμηθευτής για το έργο των 500kWp επελέγη η Conergy Ελλάδος, η δε υλοποίησή τους πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Solar Element συνεργάτη της Conergy στην Ελλάδα.

Ο συνολικός εξοπλισμός που προμήθευσε η Conergy για τη Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση, περιλαμβάνει 1.994 Φωτοβολταϊκές γεννήτριες Conergy σειράς P και 31 μετατροπείς Conergy IPG. Η Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση αναμένεται να παράγει 740.000 kWh/έτος δηλαδή όσο θα κατανάλωναν ετησίως περίπου 210 νοικοκυριά, ενώ παράλληλα εξοικονομούνται περίπου 377 τόνοι CO2 το ίδιο χρονικό διάστημα.

Ο Πρόεδρος της Conergy Ελλάδος Δρ. Στέφανος Μελισσόπουλος αναφέρθηκε στη συνεργασία με την εταιρία Solar Element λέγοντας: «Όντας σε μια περίοδο δύσκολη για την οικονομική κατάσταση της χώρας και με προβλήματα που επεκτείνονται και επηρεάζουν αναμφισβήτητα και ολόκληρο τον κλάδο των Φωτοβολταϊκών εμείς στην Conergy, αποδεικνύουμε ότι συνεχίζουμε με συνέπεια και αισιοδοξία να βρισκόμαστε κοντά στον πελάτη έχοντας συνοδοιπόρους μας έμπιστους και αξιόπιστους συνεργάτες όπως η Solar Element. Μετά από εννέα συναπτά έτη δραστηριότητας στην Ελληνική αγορά Φωτοβολταϊκών δηλώνουμε παρόντες και μέσω τέτοιων συνεργασιών συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να προωθούμε τον κλάδο των Φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του, ο κ. Γεώργιος Γιδαράκος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Solar Element δήλωσε σχετικά με συνεργασία των δύο εταιρειών: «Αισθανόμαστε ασφάλεια έχοντας για τις Φωτοβολταϊκές μας εγκαταστάσεις ένα συνεργάτη όπως η Conergy. Γνωρίζοντας την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο επιλέξαμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, έχοντας τη σιγουριά ότι οι Φωτοβολταϊκές μας εγκαταστάσεις αποτελούν εγγυημένες και ασφαλείς επενδύσεις για τους πελάτες μας και  συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη τόσο του κλάδου όσο και της ενίσχυσης της οικονομίας της χώρας. Εκτός από τη συγκεκριμένη Φωτοβολταϊκή εγκατάσταση έχουμε ήδη ολοκληρώσει και συνδέσει και άλλους Φωτοβολταϊκούς σταθμούς που φέρουν υλικό Conergy».

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.