12ετή εγγύηση PremiumPlus από την Conergy

 
45 conergy news 330x260 12ετή εγγύηση PremiumPlus από την Conergy

Eγγύηση PremiumPlus από την Conergy

Απάντηση στους ενδοιασμούς που προκαλεί στους επενδυτές η οικονομική ύφεση και τα ψιλά γράμματα των συμβάσεων δίνει η Conergy με τη νέα εγγύηση PremiumPlus.
Η νέα εγγύηση προϊόντος για τις φωτοβολταϊκές γεννήτριες που προσφέρει η Conergy, επεκτείνεται στα 12 έτη, περιέχει εγγύηση γραμμικής απόδοσης και όρους ακόμη πιο φιλικούς προς τον πελάτη, αποδεικνύοντας έμπρακτα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει τόσο στην ελληνική, όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Οι όροι εξασφαλίζουν πως το κόστος αντικατάστασης (μεταφορά, αφαίρεση και επανατοποθέτηση, επιτόπου έλεγχος), καθώς και το κόστος ελέγχου από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα γίνονται πλήρως αποδεκτά έως ένα καθορισμένο ποσό. Επίσης, εγγυώνται την αντικατάσταση με ίδιες Φ/Β γεννήτριες εντός της περιόδου εγγύησης του προϊόντος, την αποδοχή πορισμάτων από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες και επιτρέπουν τη μεταβίβαση των δικαιωμάτων εγγύησης σε τρίτους.
Η εγγύηση Conergy PremiumPlus παρέχεται δωρεάν για Φ/Β γεννήτριες με ημερομηνία αγοράς από την 1η Φεβρουαρίου 2012 και μετά, ανεξάρτητα από το αν προορίζονται για εγκατάσταση σε ιδιωτική οικία, βιομηχανική στέγη ή ανοικτή έκταση.
Μοναδική προϋπόθεση είναι οι Φ/Β γεννήτριες να εγγραφούν στο ειδικό website της Conergy (http://www.conergy.gr/PremiumPlus) εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του Φ/Β συστήματος. Σε περίπτωση αιτήματος εγγύησης, ο πελάτης μπορεί να έρθει απευθείας σε επαφή με την Conergy παρέχοντας τον αριθμό εγγραφής, την ημερομηνία και την τοποθεσία της εγκατάστασης, τον τύπο και την κατηγορία ισχύος των Φ/Β γεννητριών.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.conergy.gr

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.