H Conergy στην έκθεση Ecotec 2013

 
conergy H Conergy στην έκθεση Ecotec 2013

Στην έκθεση, η Conergy θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το νέο online εργαλείο σχεδιασμού Φ/Β εγκαταστάσεων Conergizer

Για έκτη συνεχή χρονιά η Conergy συμμετέχει στην έκθεση «Ecotec Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα», που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τις 18-21 Απριλίου 2013. Το περίπτερο της Conergy βρίσκεται στην αίθουσα 3, αριθμός D8.

Στην έκθεση, η Conergy θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά το νέο  online εργαλείο σχεδιασμού Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων Conergizer, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να σχεδιάσει εύκολα το Φ/Β του σύστημα, πετυχαίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αισθητικής, οικονομίας και απόδοσης. Το Conergizer προτείνει αυτόματα κατάλληλες χωροθετήσεις Φ/Β γεννητριών με προσομοιώσεις σκιάσεων για βέλτιστη εκτίμηση της απόδοσης.. Όλα υπολογίζονται με ακρίβεια χιλιοστού. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει τρισδιάστατα το σχεδιασμό του συστήματός του και να λαμβάνει πληροφορίες,  ακόμα και για τα οικονομικά αποτελέσματα και τη βιωσιμότητα της επένδυσής του.

Στο περίπτερο της Conergy οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τον τρόπο λειτουργίας του Conergizer και τα πλεονεκτήματά του, ενώ θα μπορούν να σχεδιάσουν «ζωντανά» τη στέγη με τα φωτοβολταϊκά πάνελ, μπαίνοντας έτσι στην κλήρωση για ένα μίνι iPad.

 
This entry was posted in EVENTS, ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.