Λαμπερή παρουσία της Conergy στην INTERSOLAR EUROPE 2012

 
81 conergy 330x248 Λαμπερή παρουσία της Conergy στην INTERSOLAR EUROPE 2012

H Conergy στην INTERSOLAR EUROPE 2012

Επιβλητικό «παρών» στη μεγαλύτερη έκθεση Φ/Β τεχνολογιών της Ευρώπης, Intersolar 2012, έδωσε για μία ακόμη φορά η Conergy. Περισσότεροι από 1.900 εκθέτες παρουσίασαν από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου στο Μόναχο καινοτόμες τεχνολογίες στο χώρο των Φ/Β σε περισσότερους από 66.000 επισκέπτες.

Με βασικό μήνυμα το “Making Solar Simple” και με το επιβλητικό της περίπτερο συνολικής έκτασης 550m2, η Conergy, εντυπωσίασε τους επισκέπτες δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να έρθουν σε επαφή με τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της. Το περίπτερο τις Conergy περιλάμβανε 4 βασικές κατηγορίες. Στην πρώτη κατηγορία οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία (Planning & Offering, Financing, Ordering, Supply, Installation, Operation management, Warranties & Insurances) μέσα από μια σειρά προγραμματισμένων καθημερινά παρουσιάσεων από εξειδικευμένους μηχανικούς της Conergy.

Τις εντυπώσεις ωστόσο έκλεψαν οι άλλες δύο κατηγορίες που περιλάμβαναν τα ολοκληρωμένα συστήματα Conergy Complete 200 & Complete 300 για οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα αλλά και το νέο Conergy Complete 500 για βιομηχανικές οροφές.

Η τελευταία κατηγορία περιλάμβανε τα καινοτόμα προϊόντα Conergy SmartStorage, η γνωστή πλέον λύση αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας αλλά και τη νέα Φωτοβολταϊκή γεννήτρια Conergy glass-glass, που συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των επισκεπτών. Πρόκειται για μια νέα πρόταση της Conergy στις Φ/Β γεννήτριες, με ειδικό γυαλί πάχους μόλις 2mm στην εμπρόσθια και την πίσω πλευρά (χωρίς backsheet), η οποία συνδυάζει εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, υψηλή αισθητική και αυξημένη διάρκεια ζωής.


 

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.