Η αμερικάνικη εταιρεία μετατροπέων Advanced Energy αγόρασε τη γερμανική REFUSOL

 
61 refusol Η αμερικάνικη εταιρεία μετατροπέων Advanced Energy αγόρασε τη γερμανική REFUSOL

Οι μετατροπείς της REFUsol καταλαμβάνουν τις πρώτες 15 θέσεις σε τεστ του Photon

Η Advanced Energy Industries Inc (Fort Collins, Κολοράντο, ΗΠΑ), αγόρασε την REFUsol Holding GmbH (Metzingen, Γερμανία) με την γραμμή παραγωγής για τους τριφασικούς μετατροπείς για φωτοβολταϊκά.

Η Advanced Energy (ΑΕ)  απέκτησε την REFUsol για € 59 εκατομμύρια ευρώ και ανέλαβε επιπλέον ανοιχτές υποχρεώσεις ύψους 9.000.000 ευρώ. Η ΑΕ εκτιμά ότι οι πωλήσεις της το 2014, θα ανεβούν με την αγορά της  REFUsol σε περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια (306.400.000 ευρώ).

“Η απόκτηση της REFUsol είναι ένα από τα πολλά στρατηγικά βήματα που έχουμε προγραμματίσει για να αυξήσουμε την παρουσία μας στην αγορά,  τα έσοδά μας και το κέρδος μας”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε. Garry Rogerson.

«Η ένταξη των τριφασικών μετατροπέων στη σειρά των προϊόντων μας επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό μας και τις δυνατότητες νέων πωλήσεων στις αγορές μας.”

“Με συνδυασμό τα υπάρχοντα κανάλια πωλήσεων στη Βόρεια Αμερική και τη χρήση των υποδομών της REFUsol στις αναδυόμενες περιοχές όπως η Ινδία, η Ασία, οι χώρες της Μεσογείου και της Ανατολικής Ευρώπης, θα έχουμε ταχύτερη πρόσβαση στις περιοχές με τις μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης.”

Εκτός από τις πληρωμές που ήδη έχουν γίνει, η REFUsol θα λάβει πρόσθετη προμήθεια (earn -out) μέχρι 10 εκατ. ευρώ, αν οι στόχοι των πωλήσεων που δήλωσε κατά την συμφωνία, πραγματοποιηθούν κατά τους πρώτους δώδεκα μήνες μετά την εξαγορά. Η πληρωμή της προμήθειας θα γίνει εν μέρει σε μετρητά και εν μέρει σε μετοχές.

Η RESUsol είναι κατασκευάστρια φωτοβολταϊκών μετατροπέων με 8 έως 24 κιλοβάτ (kW) απόδοση και ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές μετατροπέων στον κλάδο.

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.