Οι μετατροπείς της SMA είναι οι πιο δημοφιλείς

 
102 SMA Solar Academy 330x248 Οι μετατροπείς της SMA είναι οι πιο δημοφιλείς

Η SMA, η πιό δημοφιλή εταιρεία μετατροπέων

Η εταιρεία έρευνας αγοράς IMS Research (Wellingborough, Ηνωμένο Βασίλειο) δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας παγκόσμιας έρευνας για την αγορά των φωτοβολταϊκών μετατροπέων, σύμφωνα με την οποία οι μονάδες της SMA Solar Technology AG (Niestetal, Γερμανία) είναι οι πιο δημοφιλείς.
Σύμφωνα με την έρευνα της IMS ”PV Inverter Customer Survey – World – 2013″ οι πελάτες δίνουν μεγάλη έμφαση στην εγγύηση και την εξυπηρέτηση: Περισσότερο από το 90% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι αυτό είναι το “πιο σημαντικό” ή “απαραίτητο για όλα τα έργα”.
“Δεδομένου ότι η φωτοβολταϊκή αγορά είναι ανταγωνιστική, μιά ελκυστική εγγύηση και μια καλή φήμη για την εξυπηρέτηση των πελατών, γίνονται για τους προμηθευτές μετατροπέων όλο και πιο σημαντικοί παράγοντες για την ενίσχυση της μάρκας τους και για αύξηση στο μερίδιο αγοράς”, δήλωσε ο Sam Wilkinson της IMS.

Η SMA έλαβε στο πλαίσιο της έρευνας, σχεδόν το ένα τρίτο των ψήφων και είναι η ηγετική μάρκα μετατροπέων στη Γερμανία, την Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.
Η έρευνα συμπεριλάμβανε συνολικά, 74 μάρκες μετατροπέων. Αυτό το χρόνο , για πρώτη φορά η Advanced Energy Industries, Inc (Fort Collins, Κολοράντο, ΗΠΑ) και η κατασκευάστρια μικρο-μετατροπέων Enphase Energy Inc (Petaluma, Καλιφόρνια, ΗΠΑ) ήταν μεταξύ των top 10.
Οι προμηθευτές επίσης βαθμολογήθηκαν σύμφωνα με την εγγύηση και την υποστήριξη τους. Η SMA ήταν επίσης εδώ, με πάνω από το 35% των ψήφων στην πρώτη θέση, ακολουθούμενη από την Fronius International GmbH (Pettenbach, Αυστρία).
Η IMS ρώτησε για την έρευνα περισσότερους από 400 αγοραστές φωτοβολταϊκών μετατροπέων, συμπεριλαμβανομένων χονδρεμπόρων, λιανεμπόρων, εγκαταστάτες, και εταιρείες, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τον σχεδιασμό, την παράδοση και την κατασκευή των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.