Συμμετοχή της Krannich Solar στην έκθεση Intersolar Europe 2013

 
krannich Συμμετοχή της Krannich Solar στην έκθεση Intersolar Europe 2013

Συμμετοχή της Krannich Solar στην διεθνή έκθεση Intersolar Europe 2013.

Η πορεία προς την ενεργειακή μεταστροφή παρουσιάζει ισχυρά εμπόδια. Η Krannich Solar αψηφώντας τις δυσκολίες, συνεχίζει να παρέχει  ισχυρές λύσεις και να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες υποστήριξης για τους επαγγελματίες εγκαταστάτες. Οι επισκέπτες της διεθνούς έκθεσης Intersolar Europe 2013 η οποία πραγματοποιείται στο Μόναχοαπό 19 έως 21 Ιουνίου 2013, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες αυτές, αλλά και για τη νέα πλούσια γκάμα της Krannich Solar. Η γερμανική εταιρεία θα δώσει το παρόν για μία ακόμη χρονιά στη διεθνή έκθεση, η οποία χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη κλαδική έκθεση της ηλιακής βιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο και θα φιλοξενήσει περισσότερους από 2.300 εκθέτες από 47 χώρες.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της Krannich Solar θα παρουσιάσει στο HallA6, Stand 290 ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο φωτοβολαϊκού συστήματος με σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

  • Ευκολία εγκατάστασης – Καινοτόμα συστήματα στήριξης K2 DoubleDome&SingleDome, κατάλληλα σχεδιασμένα για δώματα.
  • Οικονομία – Προτάσεις μείωσης κόστους για τις επιχειρήσεις.
  • Ασφαλή εγκατάσταση -Τεχνολογία βάσεων στήριξης Κ2 Systems, η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εκάστοτε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης.
  • Ανεξαρτησία – Αξιόπιστες λύσεις για αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα.
  • Αμεσότητα στη διαδικασία παραγγελίας -Αξιοπιστία και ασφάλεια στην παράδοση των εμπορευμάτων σύμφωνα με το απαιτούμενο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του εκάστοτε έργου.
 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.