Η SMA εγκαινιάζει γραφείο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στην Ταϊλάνδη

 
4 SMA logo 330x210 Η SMA εγκαινιάζει γραφείο πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στην Ταϊλάνδη

Mετατροπείς (Inverters) SMA

Η SMA Solar Technology AG (SMA) εγκαινίασε επίσημα το νέο της θυγατρικό υποκατάστημα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης στην Ταϊλάνδη. Η SMA, ως κορυφαία εταιρεία στην αγορά φωτοβολταϊκών μετατροπέων παγκοσμίως, παρέχει πλέον στους πελάτες της και στην Ταϊλάνδη μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων με φωτοβολταϊκούς μετατροπείς για κάθε μέγεθος εγκατάστασης: από οικιακές εγκαταστάσεις έως φωτοβολταϊκούς σταθμούς μεγάλης κλίμακας, για διασυνδεδεμένες με το ηλεκτρικό δίκτυο εγκαταστάσεις αλλά και για αυτόνομα συστήματα. Επιπλέον, το νέο θυγατρικό υποκατάστημα στην Ταϊλάνδη παρέχει επαγγελματικές συμβουλές για το σχεδιασμό φωτοβολταϊκών έργων και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα περαιτέρω υπηρεσιών.

«Συνδυάζοντας την 30ετή εμπειρία με την τεχνολογία αιχμής, μπορούμε να συμβάλλουμε σημαντικά στον μακροπρόθεσμο και αξιόπιστο ενεργειακό εφοδιασμό της Ταϊλάνδης με τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας», δηλώνει ο Pierre-Pascal Urbon, εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου και Chief Financial Officer της SMA Solar Technology AG. «Δεδομένης της ρητής βούλησης της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης για την προώθηση της παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές, προσδοκούμε σημαντική ανάπτυξη της αγοράς τα προσεχή έτη.»

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης επιθυμεί να ανεξαρτητοποιηθεί από τα ορυκτά καύσιμα. Η χώρα μπορεί ταυτόχρονα να αξιοποιήσει την υψηλή ηλιακή ακτινοβολία. Με αυτά τα δεδομένα, η παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος από φωτοβολταϊκά συστήματα μπορεί να συμβάλλει σημαντικά, στο μέλλον, στον ενεργειακό εφοδιασμό της Ταϊλάνδης.

Η SMA συμμετείχε ήδη σε μια σειρά φωτοβολταϊκών έργων μεγάλης κλίμακας στη χώρα αυτή. Με την εγκαθίδρυση της εγχώριας παρουσίας της, η SMA επισημαίνει την ολοένα και μεγαλύτερη σημασία της αγοράς της Ταϊλάνδης. «Οι μετατροπείς της SMA είναι απόλυτα προσαρμοσμένοι στις ιδιαίτερες συνθήκες αγοράς της Ταϊλάνδης. Λειτουργούν αξιόπιστα ακόμη και υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα δεν διακρίνονται μόνο για τους υψηλούς βαθμούς απόδοσης και τη διασφάλιση υψηλών ενεργειακών αποδόσεων, αλλά και για τη μακρά διάρκεια ζωής και το χαμηλό κόστος λειτουργίας τους», δηλώνει ο Anuson Atilaksana, διευθυντής της SMA Ταϊλάνδης. «Μια πρώτη γνωριμία με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας είχαν οι επισκέπτες της έκθεσης Renewable Energy Asia στην Μπανγκόκ που διοργανώθηκε από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2012 στο εκθεσιακό μας περίπτερο.»

Με τη λειτουργία του γραφείου στην Μπανγκόκ, η SMA διευρύνει την επιτυχημένη στρατηγική διεθνοποίησης. Η επιχείρηση εκπροσωπείται παγκοσμίως σε 20 χώρες, σε όλες τις σημαντικές αγορές φωτοβολταϊκών συστημάτων. Στο προσεχές μέλλον πρόκεται να ιδρυθεί ένα ακόμη θυγατρικό υποκατάστημα, στη Νότια Αφρική.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.