Σημαντική αύξηση των πωλήσεων της DEGERenergie GmbH στην Ελλάδα το 2011

 
32 tracker fot 330x219 Σημαντική αύξηση των πωλήσεων της  DEGERenergie GmbH στην Ελλάδα το 2011

Aύξηση των πωλήσεων των Tracker DEGER

Στις 17/01/2012 η DEGERenergie GmbH (Horb am Neckar, Γερμανία), ένας κορυφαίος διεθνής κατασκευαστής φωτοβολταϊκών συστημάτων παρακολούθησης (Tracker), ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις αυξήθηκαν το 2011 κατά 20% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Για το 2012 αναμένεται σύμφωνα με την DEGER  περαιτέρω αύξηση.
Ιδιαίτερα στον Καναδά και την Ελλάδα, το ενδιαφέρον για κινούμενους Tracker DEGER αυξήθηκε το 2011 σημαντικά. Οι αγορές στις οποίες η εταιρεία σκοπεύει να επικεντρώσει την προσοχή της στα επόμενα χρόνια, είναι η Αυστραλία, η Βόρεια Αμερική, οι γερμανόφωνες χώρες αλλά και νέες αναπτυσσόμενες αγορές, όπως η Νότια Αφρική.
Την άνοιξη του 2012 η DEGER θα ανοίξει γραφείο πωλήσεων στην περιοχή του Brisbane (Αυστραλία) ενώ το γραφείο στο Φοίνιξ (Αριζόνα, Αμερική) το οποίο, δραστηριοποιείται εδώ και καιρό στην αγορά των ΗΠΑ θα επεκταθεί φέτος. Όπως δήλωσε ο Michael Heck, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing της DEGER  “Είμαστε τώρα στη διαδικασία που επανεξετάζει τους όρους και τις ευκαιρίες της αγοράς σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης θα προκύψουν για την DEGER νέες ευκαιρίες σε περιοχές που μέχρι σήμερα δεν έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη διεθνή βιομηχανία ηλιακής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της Νότιας Αφρικής”.

Στη Γερμανία η DEGER επωφελείται σήμερα από τη μείωση της τιμής της κιλοβατώρας, αφού δεδομένο είναι ότι με κινητούς διαξονικούς Tracker η απόδοση ανεβαίνει περίπου 45 %, και έτσι υπερκαλύπτονται οι απώλειες της τιμής.

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.