HelioSphera: έργα σε 20 χώρες παγκοσμίως

 
40 HelioSphera news 330x250 HelioSphera: έργα σε 20 χώρες παγκοσμίως

HelioSphera: έργα σε 20 χώρες παγκοσμίως

Το 2011 ήταν μια χρονιά σημαντικών πωλήσεων για την HelioSphera, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως. Οι εξαγωγές της HelioSphera το 2011 κάλυψαν το 95% της συνολικής παραγωγής, ενώ περίπου το 5% των πωλήσεων, αφορούσαν στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως, μόνο στην περιοχή της Τοσκάνης, υλοποιήθηκαν σε στέγες έργα συνολικής ισχύος πάνω από 3MW, ενώ έργα ισχύος επί πλέον 8MW υλοποιήθηκαν σε άλλες περιοχές της Ιταλίας. Έντονη ήταν επίσης η παρουσία της εταιρείας στη Σλοβακία και την Ιαπωνία. Στην Ελλάδα αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκαν αξιοσημείωτα έργα, όπως στην Κρήτη των (320 KW) και στη Βοιωτία (100KW)και στην Πελοπόννησο.

Η HelioSphera έχει ως στόχο την παραγωγή νέων προϊόντων αλλά και την εξέλιξη των ήδη υπαρχόντων πάνελ και των λύσεων όσον αφορά στα συστήματα στήριξης.
Στην Ελλάδα, η εταιρία στοχεύει σε επέκταση της με έργα στη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ για το εξωτερικό σχεδιάζει σημαντική επέκταση στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται ήδη, όπως η Ιταλία και η Γερμανία, καθώς και σε άλλα μέρη του κόσμου, όπως για παράδειγμα στην Ασία, με κύριο άξονα την Ιαπωνία, αλλά και τις ΗΠΑ.

Μια ακόμη παράμετρος στην οποία δίνεται έμφαση είναι η ενδυνάμωση  του service προς τους πελάτες. Συγκεκριμένα, η εταιρεία διαθέτει μια ομάδα από μηχανικούς οι οποίοι συνοδεύουν τον εγκαταστάτη κατά την διάρκεια της υλοποίησης του έργου, αλλά και μετά από αυτό. Παράλληλα, παρέχουν και υποστήριξη στον επενδυτή, σε όλη την διάρκεια της επένδυση του, ώστε η εγκατάσταση να παράγει τη μέγιστη ενέργεια.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ, ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.