Δυναμικό παρόν της SUNTECH στην Εnergy–Photovoltaic 2011

 
28 suntech %CE%B5%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7 news 330%CF%87220 Δυναμικό παρόν της SUNTECH στην Εnergy–Photovoltaic 2011

Suntech

Η Suntech Power Holdings Co., εταιρεία κατασκευής ηλιακών πλαισίων, συμμετείχε στην 6η Διεθνή Έκθεση Energy–Photovoltaic 2011. Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Suntech είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία, την ταυτότητα, καθώς και τα προϊόντα της εταιρείας. Η Suntech, γιορτάζει φέτος τα 10α γενέθλιά της, επέτειος που συνέπεσε με τα εγκαίνια του φωτοβολταϊκού πάρκου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, ενός από τα μεγαλύτερα ενιαία φωτοβολταϊκά έργα σε αερολιμένα παγκοσμίως. Το έργο αποτελείται από πολυκρυσταλλικά πλαίσια της Suntech, τύπου STP 280-24/Vd, συνολικής ισχύος 8,05 MW.

Η Suntech κατασκευάζει προϊόντα για οικιακές, εμπορικές, βιομηχανικές εφαρμογές και εφαρμογές κοινής ωφέλειας. Έχει παραδώσει περισσότερα από 20.000.000 πλαίσια σε χιλιάδες πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες. Στόχος της είναι να προσφέρει σε όλους αξιόπιστη πρόσβαση στην καθαρότερη και πιο άφθονη πηγή ενέργειας της φύσης. Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι περισσότερα από 5 GW καθαρής ηλιακής ενέργειας παγκοσμίως, παράγονται με πλαίσια της Suntech και πλέον η εταιρεία στοχεύει στην επίτευξη των 10 GW μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας τα προϊόντα της Suntech προσφέρουν την 25ετή εγγύηση απόδοσης ισχύος, η οποία μπορεί να εγγυηθεί μέχρι και 6,7% περισσότερη ισχύ από την τυπική εγγύηση της βιομηχανίας. Επιπλέον, όλα τα πλαίσια έχουν 0/+5% θετική ανοχή ισχύος και κατασκευάζονται να αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένου φορτία ανέμου 3.800 Pascal και χιονιού 5.400 Pascal, ανοχές πολύ υψηλότερες των απαιτήσεων του IEC προτύπου.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.suntech-power.com

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.