ExelGroup:Δώδεκα έτη εγγύηση για τα φωτοβολταϊκά πλαίσια

 
27 exelgroup 330x210 ExelGroup:Δώδεκα έτη εγγύηση για τα φωτοβολταϊκά πλαίσια

ExelGroup

Η Ελληνική εταιρεία παραγωγής panel ExelGroup ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της εγγύησης για τη σειρά φωτοβολταϊκών πλαισίων ESP series 60 (πολυκρυσταλλικά και μονοκρυσταλλικά φ/β πλαίσια) από πέντε (5) σε δώδεκα (12) έτη, Η εγγύηση προϊόντος ήδη έχει τεθεί σε ισχύ από αρχές Οκτωβρίου και έρχεται να συμπληρώσει την εγγύηση απόδοσης ονομαστικής ισχύος (90% για τα πρώτα 12 έτη και 80% για τα 26 έτη), με σκοπό να συνεχίσει η σειρά ESP series 60 να παρέχει από τις μεγαλύτερες εγγυήσεις της αγοράς.

Με την επέκταση της εγγύησης, σκοπός της ExelGroup είναι να συνεχίσει να καλύπτει τις ανάγκες της αγοράς, οι οποίες υπαγορεύουν την παραγωγή προϊόντων αποδεδειγμένης αξιοπιστίας και ποιότητας. Η εταιρεία χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από αξιόπιστους προμηθευτές παγκοσμίως, αλλά και μέσα από τον αυστηρότατο ποιοτικό έλεγχο που πραγματοποιείται σε όλη την παραγωγική διαδικασία και φυσικά τις πιστοποιήσεις που έχει λάβει, παρέχει στην εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά ανταγωνιστικά προϊόντα.

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ExelGroup κ. Σταύρος Τριανταφύλλου επισημαίνει: «Με την επέκταση της εγγύησης η ExelGroup θέλει να παρέχει στους πελάτες και επενδυτές της αγοράς των φωτοβολταϊκών, την απαιτούμενη ασφάλεια με ποιοτικά και αξιόπιστα προϊόντα. Ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρισκόμαστε, τέτοιες κινήσεις αποδεικνύουν ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί να δημιουργήσει ποιοτικά προϊόντα, ικανά να επιβιώσουν στο διεθνή ανταγωνισμό».

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.exelgroup.gr

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΕΛ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.