6 φωτοβολταϊκοί σταθμοί της “ΔΕΗ Ανανεώσιμες”, με πλαίσια και Βάσεις Στήριξης ExelGroup

 
27 exelgroup 330x210 6 φωτοβολταϊκοί σταθμοί της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, με πλαίσια και Βάσεις Στήριξης ExelGroup

Φωτοβολταϊκά πλαίσια της ελληνικής εταιρίας ExelGroup

Με φωτοβολταϊκά πλαίσια και συστήματα στήριξης της ελληνικής εταιρίας ExelGroup κατασκευάστηκαν έξι φωτοβολταϊκοί σταθμοί της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, ισχύος 80kW ο καθένας, στον Αθερινόλακκο Κρήτης.

Για την κατασκευή των φωτοβολταϊκών σταθμών, οι οποίοι τέθηκαν πρόσφατα σε λειτουργία, χρησιμοποιήθηκαν πολυκρυσταλλικά πλαίσια υψηλής απόδοσης ισχύος 230 kWp της σειράς ESPSeries60 και συστήματα στήριξης επί εδάφους Exel_G2.

Την κατασκευή των φωτοβολταϊκών σταθμών ανέλαβε η σύμπραξη «Κρητική Ενεργειακή Α.Ε. – Solarise A.E.» η οποία μειοδότησε στο σχετικό διαγωνισμό που διεξήχθη.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου η ΔΕΗ Ανανεώσιμες εξέφρασε την ικανοποίησή της, τόσο για την ποιότητα του έργου όσο και για τον επαγγελματισμό και την αποτελεσματικότητα της αναδόχου εταιρίας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ExelGroup κ. Σταύρος Τριανταφύλλου δήλωσε σχετικά:
«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα του έργου και την άριστη συνεργασία μας με τη σύμπραξη “Κρητική Ενεργειακή Α.Ε. – Solarise A.E.”. Η συνεργασία ελληνικών εταιριών για την υλοποίηση σημαντικών έργων αδιαμφισβήτητα στέλνει ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό μήνυμα εν μέσω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας στην οποία έχει επέλθει η χώρα.  Η ExelGroup συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξή της, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για την παροχή ποιοτικών φωτοβολταϊκών προϊόντων».

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ, ΠΑΡΚΑ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.