H ExelGroup στη Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011

 
21 exelgroup 330x250 H ExelGroup στη Διεθνή Έκθεση ENERGY PHOTOVOLTAIC 2011

ExelGroup

Με αυξημένο ενδιαφέρον και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά μηνύματα, συνοδεύτηκε η παρουσία της ExelGroup στην 6η Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011.

Η ExelGroup, αποτελεί σήμερα την πρωτοπόρο παραγωγό ελληνικών φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής απόδοσης, σταθερών βάσεων στήριξης από χάλυβα υψηλής αντοχής και ολοκληρωμένων συστημάτων οροφής. Η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία και ένα σύγχρονο, βιοκλιματικό εργοστάσιο στη ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου στο Κιλκίς, σε συνδυασμό με τον πλήρως αυτοματοποιημένο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν από την ExelGroup αφορούσαν τις δύο κατηγορίες των προϊόντων που παράγονται στα εργοστάσια της, φωτοβολταϊκά πλαίσια και βάσεις στήριξης από χάλυβα υψηλής αντοχής. Αναλυτικά, παρουσιάστηκαν οι σειρές φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλής απόδοσης (πολυκρυσταλλικών και μονοκρυσταλλικών) ESP series60 Poly και ESP series60 Mono, οι βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων επί εδάφους Exel G1, Exel G2, Exel G3 και οι βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων για επικλινείς και επίπεδες οροφές Exel RB1, Exel RB2, Exel RB3 αλλά και οι ολοκληρωμένες-τυποποιημένες λύσεις για οικιακές και βιομηχανικές στέγες. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο στήριγμα για τη βάση στήριξης για επικλινείς οροφές Exel RB2, όπου με τη δυνατότητα πολλαπλών ρυθμίσεων που παρέχει μπορεί να αντιμετωπίσει προβλήματα ασυμβατότητας από τη μη τυποποιημένη κατασκευή των κεραμοσκεπών.

O Διευθύνων Σύμβουλος της ExelGroup κ. Σταύρος Τριανταφύλλου δήλωσε με την λήξη της έκθεσης: «Με την επιτυχημένη συμμετοχή μας στην 6η Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011, συνεχίζουμε την υλοποίηση ενός προγράμματος δυναμικής παρουσίας και εξωστρέφειας, αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, που παράγουμε στα δύο εργοστάσιά μας σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς, συμβάλλοντας με τον τρόπο μας στην αύξηση της ελληνικής προστιθέμενης αξίας.»

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.exelgroup.gr.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.