Η Canadian Solar προσφέρει πρόγραμμα για συνεργάτες πωλήσεων στην ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική)

 
43 πανελ ηλιος Fot 330χ230 Η Canadian Solar προσφέρει πρόγραμμα για συνεργάτες πωλήσεων στην ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική)

Εκτενές πρόγραμμα υποστήριξης των πωλήσεων από την Canadian Solar

Η Canadian Solar Inc (Κίτσενερ, Καναδάς) ανακοίνωσε στις 12/04/2012 ένα νέο πρόγραμμα συνεργασίας και υποστήριξης για τους διανομείς της στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και Αφρική (ΕΜΕΑ). Οι εξουσιοδοτημένοι μεταπωλητές της εταιρείας θα έχουν σύμφωνα με το πρόγραμμα αποκλειστικά προνόμια και συνεχή υποστήριξη.

Η εταιρεία σχεδιάζει την υποστήριξη των εταίρων στην περιοχή της ΕΜΕΑ με τεχνική κατάρτιση και επαγγελματική υποστήριξη στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ καθώς και ένα πακέτο εκκίνησης, με προσαρμοσμένο υλικό μάρκετινγκ και δείγματα προϊόντων. Οι συμμετέχοντες επίσης θα επωφεληθούν από ένα εκτενές πρόγραμμα co-marketing με κοινές εκδηλώσεις και δημόσιες σχέσεις, διαφήμιση και online καμπάνιες μάρκετινγκ.

“Με το νέο Πρόγραμμα των εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών, μπορούμε να υποστηρίξουμε τους μακροχρόνιους εταίρους μας στην περιοχή της ΕΜΕΑ, αλλά και να κερδίσουμε νέους αποκλειστικούς συνεργάτες διανομής των προϊόντων μας “, δήλωσε ο Yan Zhuang, Αντιπρόεδρος των παγκόσμιων πωλήσεων και μάρκετινγκ της Canadian Solar.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.