Η aleo solar επεκτείνει διεθνώς το δίκτυο εγκαταστατών της

 
15 aleo 330x210 Η aleo solar επεκτείνει διεθνώς το δίκτυο εγκαταστατών της

Η aleo solar επεκτείνει διεθνώς το δίκτυο εγκαταστατών της

Η aleo solar AG επέκτεινε επιτυχώς την ένωση εξουσιοδοτημένων συνεργατών της – το aleo power network – και κατάφερε να κερδίσει 400 νέους πελάτες από όλον το κόσμο μέσα στο 2012. Η εταιρία προμηθεύει πλέον 2.100 διεθνείς συνεργάτες με φωτοβολταϊκά πάνελ.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εξέλιξη των διεθνών αγορών μας και ικανοποιημένοι από την τόσο θερμή υποδοχή που επιφυλάχθηκε στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας» αναφέρει ο κ. Giovanni Buogo, Διευθυντής Διεθνών Πωλήσεων της aleo solar. Από τις εννέα χώρες, στις οποίες δραστηριοποιείται η aleo solar, η Ιταλία, η Γαλλία, η Ελλάδα και οι ΗΠΑ αποτελούν προς το παρόν ιδιαίτερα πολλά υποσχόμενες αγορές.

Από τον Ιανουάριο του 2013, η Karagiannis Energy Solutions είναι ένας από τους νέους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες του προμηθευτή φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα. Ενθουσιασμένος με την ποιότητα της aleo, ο κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, ιδιοκτήτης της εταιρίας, εξηγεί: «Όχι μόνο εμείς, αλλά και οι πελάτες μας είναι εντυπωσιασμένοι από την απόδοση των πάνελ της aleo solar. Ταυτόχρονα, λαμβάνουμε εκτεταμένη υποστήριξη από το aleo power network, γεγονός που κάνει την πώληση των προϊόντων ακόμα πιο εύκολη για εμάς.»

Στα πλεονεκτήματα που προσφέρει το aleo power network σε όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες περιλαμβάνονται: τεχνική και εμπορική υποστήριξη, απευθείας προώθηση πωλήσεων καθώς και αποκλειστικές υπηρεσίες όπως ασφαλίσεις, χρηματοδότηση και υπηρεσίες after sales

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.