Πρόγραμμα ανακύκλωσης από την aleo solar και την Opus

 
30 %CF%86%CF%85%CF%84%CE%B1 fot 330x250 Πρόγραμμα ανακύκλωσης από την aleo solar και την Opus

Aνακύκλωση από την aleo solar και την Opus

Η γερμανική εταιρία κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ υψηλής ποιότητας aleo solar AG και η ελληνική συμβουλευτική και αναπτυξιακή εταιρεία Opus S.A. συμμετέχουν με μία κοινή χορηγία σε ένα σύστημα επιστροφής και ανακύκλωσης υλικών συσκευασίας στην Ελλάδα.

Τα κέντρα ανακύκλωσης ηλεκτροδοτούνται με ηλιακή ενέργεια και έχουν εγκατασταθεί, μεταξύ άλλων, σε δημοτικά κτίρια, σούπερ μάρκετ και σχολεία. Υπάρχει μάλιστα και μία κινητή μονάδα ανακύκλωσης, καθώς η aleo solar και η Opus S.A. σχεδίασαν ένα σύστημα που της εξασφαλίζει ενεργειακή αυτάρκεια χωρίς σύνδεση στο δίκτυο ηλεκτρισμού. Η aleo solar AG διέθεσε φωτοβολταϊκά πάνελ τύπου S_18 και άλλα εξαρτήματα φωτοβολταϊκών συστημάτων (όπως αναστροφείς) για τέσσερις μονάδες, ενώ η Opus S.A. ανέλαβε το σχεδιασμό και την εγκατάσταση των φωτοβολταϊκών μονάδων στέγης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Ανταποδοτική Ανακύκλωση, μίας εταιρίας αναγνωρισμένης από την ελληνική κυβέρνηση, στην οποία έχει ανατεθεί η οργάνωση της ανακύκλωσης υλικών συσκευασίας. H Ανταποδοτική Ανακύκλωση αναπτύσσει, εγκαθιστά και διαχειρίζεται τα συστήματα επιστροφής στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: http://www.aleo-solar.gr

 
This entry was posted in ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.