Osolarmio: Οριστική λύση στον καθαρισμό φωτοβολταϊκού πάρκου

 
Osolarmio Osolarmio: Οριστική λύση στον καθαρισμό φωτοβολταϊκού πάρκου

Osolarmio: Οριστική λύση στον καθαρισμό φωτοβολταϊκού πάρκου

Οριστική λύση στο άλυτο έως σήμερα πρόβλημα της ρύπανσης φωτοβολταϊκού πάρκου από τη γύρη/μέλι με τα προιόντα νάνο-τεχνολογίας Osolarmio. Συχνά συναντάται σε Ελλάδα και Κύπρο, το φαινόμενο κάλυψης της επιφάνειας των πάνελ φωτοβολταϊκών πάρκων από γύρη/μέλι. Το φαινόμενο αυτό οφείλεται είτε στην ύπαρξη μελισσιών πλησίον σε πάρκα, είτε και λόγω του ότι τα πάρκα βρίσκονται στην πορεία των μελισσών προς τα μελίσσια τους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μεταφορά μέσω του αέρα της γύρης ,αλλά ακόμα και την πτώση αυτής από τις ίδιες τις μέλισσες κατά την πορεία τους, πάνω στα πάνελ. Η γύρη αυτή, λόγω της ιδιαίτερης σύστασής της, δεν αντιμετωπίζεται εύκολα, επηρεάζει δε σε μεγάλο βαθμό την απόδοση αλλά και την ποιότητα των πάνελ. Οι επενδύτες αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα το οποίο έως σήμερα φάνταζε άλυτο.

Την Δεύτερα 27.05 ,σε εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού πάρκου 100 kw στα Εξαμίλια Κορινθίας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία διαδικασία επίδειξης καθαρισμού από την Osolarmio Hellas με την χρήση των προιόντων νάνο-τεχνολογίας Osolarmio. Πιο συγκεκριμένα, έγινε εφαρμογή της διαδικασίας, από τους εκπροσώπους της Ολλανδικής εταιρείας στην Ελλάδα, κ. Α.  Κονδύλη και Γ. Γαζεπίδη, παρουσία του συνεργάτη της στο νομό Κορινθίας, κ. Ι. Πανούση από την εταιρεία Eco-Energy, και του ιδιοκτήτη του πάρκου κ. Δ. Τσώτου.

Στη συγκεκριμένη εγκατάσταση, είχαν γίνει κατά το πρόσφατο παρελθόν επανειλημμένες προσπάθειες για την απομάκρυνση της ρύπανσης, χωρίς αποτέλεσμα. Μία εφαρμογή ιδιαίτερη δύσκολη, λόγω του ότι με την παρέλευση τεσσάρων μηνών από την εμφάνιση του προβλήματος, η επιφάνεια παρουσιαζόταν ιδιαίτερη επηρεασμένη. Η υψηλή αποτελεσματικότητα και ποιότητα των προιόντων Osolarmio, και πιο συγκεκριμένα του Heavy Duty Cleaner σε συνδυασμό με την πιστή εφαρμογή της διαδικασίας, για ακόμα μία φορά, επιβεβαιώνουν τη διαφορά στη σωστή συντήρηση των εγκαταστάσεων, σε σχέση με ότι γνωρίζαμε στο παρελθόν.

 
This entry was posted in ΠΑΝΕΛ, ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.