Alousystem Energy: Νέα δραστηριότητα για τον Όμιλο ALCO

 
78 %CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CF%81 Fot 330%CF%87240 Alousystem Energy: Νέα δραστηριότητα για τον Όμιλο ALCO

Νέα δραστηριότητα για τον Όμιλο ALCO

Η Alousystem Energy, ως ένας τομέας του Ομίλου ALCO με έδρα στην Αττική, δραστηριοποιείται ήδη στην ελληνική αγορά των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων από τον Μάιο του 2012. Ακολουθώντας την παράδοση του Ομίλου για την διαρκή επέκταση των δραστηριοτήτων  του, συμβάλλοντας παράλληλα στην ανάπτυξη των εθνικών οικονομιών των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται (Γερμανία, ΗΑΕ, Ελλάδα και Ρουμανία) και στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της πραγματοποίησης των κατάλληλων επενδύσεων, η Alousystem Energy δημιουργήθηκε για να συνεισφέρει στον κλάδο των φωτοβολταϊκών (Φ/Β) παρέχοντας υπηρεσίες EPC Contracting σε 3 βασικές κατηγορίες, όπως Εφαρμογές Φωτοβολταϊκων Πάρκων, Βιομηχανικές Φωτοβολταϊκές Εφαρμογές και Οικιακές Φωτοβολταϊκές Εφαρμογές.

Ήδη η εταιρεία έχει αναλάβει την κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου με ισχύ 1MWp σε περιοχή της Κερατέας και εκτιμάται ότι η υλοποίησή του θα ολοκληρωθεί έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2012.  Στα άμεσα σχέδιά της δε, είναι και η υλοποίηση της δικής της βιομηχανικής φωτοβολταϊκής εγκατάστασης στην επαγγελματική στέγη του εργοστασίου της στον Ασπρόπυργο.

Η Alousystem Energy υιοθετεί την τεχνογνωσία των εταιρειών του ομίλου και την εξελίσσει στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων, συμβάλλοντας ενεργά σε ένα πιο «πράσινο» περιβάλλον. Στόχος της η υψηλή ποιότητα και απόδοση των φωτοβολταϊκών συστημάτων στα έργα που αναλαμβάνει.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία της Alousystem Energy εξασφαλίζουν την ολοκλήρωση του κάθε της έργου βάσει του χρονοδιαγράμματος και των κοστολογίων που έχουν συμφωνηθεί μέχρι τη σύνδεση του έργου με το δίκτυο, παρέχοντας συγκεκριμένα τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • σχεδίαση του έργου στο σημείο της εγκατάστασης βάσει της μελέτης
  • εφαρμογή και τοποθέτηση των βάσεων στήριξης
  • τοποθέτηση στη βέλτιστη κλίση των φωτοβολταϊκών πλαισίων επί των βάσεων στήριξης
  • άριστη συνδεσμολογία των μετατροπέων με τα φωτοβολταϊκά πλαίσια
  • άνοιγμα καλωδιοδρόμων και τοποθέτηση ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και καλωδίων σε αυτούς
  • δοκιμαστική λειτουργία και σύνδεση του φωτοβολταϊκού συστήματος με το δίκτυο της ΔΕΗ.

Με την ολοκλήρωση και σύνδεση του φωτοβολταϊκού πάρκου, η Alousystem Energy παρέχει υπηρεσίες συντήρησης και παρακολούθησης. Η Υπηρεσία Συντήρησης περιλαμβάνει τον καθαρισμό και την καλή κατάσταση του φωτοβολταϊκού συστήματος. Η Υπηρεσία Απομακρυσμένου Ελέγχου περιλαμβάνει την 24ωρη επίβλεψη και τη φύλαξη του φωτοβολταϊκού συστήματος καθώς και το σύστημα τηλεμετρίας, το οποίο καταγράφει την παραγωγικότητα και την λειτουργία της εγκατάστασης.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.alousystem.gr

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ, ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.