Κνέζικο φωτοβολταϊκό πάνελ, καταλαμβάνει την πρώτη θέση απόδοσης στις νέες μετρήσεις των εργαστήριων του PHOTON

 
60 πανελ γη Fot 330χ250 Κνέζικο φωτοβολταϊκό πάνελ, καταλαμβάνει την πρώτη θέση απόδοσης στις νέες μετρήσεις των εργαστήριων του PHOTON

Φωτοβολταϊκά της ET Solar με ρεκόρ απόδοση

Ο όμιλος ET Solar(Nanjing, Κίνα) ανακοίνωσε στις 11/07/2012, ότι η απόδοση των φωτοβολταϊκών πλαισίων του, του τύπου ΕΤ-P660240, μετά από μετρήσεις στον τομέα του ελέγχου και μετρήσεων στα εργαστήρια του PHOTON, έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ.

Οι φωτοβολταϊκές μονάδες με ονομαστική ισχύ 240 Wp, εξετάστηκαν για οκτώ μήνες σε ανοιχτό χώρο και απέδωσαν κατά την δοκιμαστική περίοδο 629 κιλοβάτ ηλιακής ενέργειας, ανά kW εγκατεστημένης ισχύος, αριθμό ρεκόρ!

Μεταξύ των πάρα πολλών μονάδων κρυσταλλικού πυριτίου, παραγωγών από όλο τον κόσμο, που το εργαστήριο δοκίμασε υπό τις ίδιες συνθήκες σε ελεύθερο πεδίο, το ΕΤ-P660240 της ET Solar κατατάσσεται στην πρώτη θέση. Από την έναρξη παραγωγής του το 2010, το ΕΤ-P660240 συνέβαλε σε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό των πωλήσεων της ET Solar, όπως τόνισε η εταιρεία.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι και περίφανοι που κατακτήσαμε την πρωτιά σε αυτή την αυστηρή δοκιμή του PHOTON. Αυτό δείχνει ότι οι εκτενείς προσπάθειες μας για την εξασφάλιση της ποιότητας σε παγκόσμιο επιπέδο ανταμοίβονται” ​​δήλωσε ο Dennis She, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ET Solar.

«Είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να αποφέρουμε επίτευξη αριστείας σε δοκιμές επιδόσεων, και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε με τα Εργαστήρια PHOTON και άλλα διεθνή κέντρα ελέγχου στο μέλλον, περαιτέρω κοινές δοκιμές για την ποιότητα των προϊόντων μας και την απόδοση.”

Και λίγα λόγια για τις δοκιμές των εργαστηρίων του PHOTON:
Το εργαστήριο του PHOTON εδώ και πολλά χρόνια εκτελεί μετρήσεις κάτω από πραγματικές συνθήκες με πάνελ εγκατεστημένα σε ελεύθερη γη,  χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα ειδικά σχεδιασμένο στο PHOTON εργαστήριο με την βοήθεια του οποίου, η απόδοση των πάνελ καταγράφεται λεπτομερώς. Περισσότερα από εκατό gigabytes δεδομένων παράγονται και καταγράφονται καθημερινά, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Η προσπάθεια αυτή εξυπηρετεί την συλλογή συγκριτικών στοιχείων για τη εύρεση των πιό αποδοτικών φωτοβολταϊκών πάνελ.

Η ιδανική μονάδα είναι φυσικά ένα πάνελ το οποίο είναι σε θέση να μετατρέπει 100% από το ηλιακό φως σε ηλεκτρική ενέργεια. Το καλύτερο πάνελ σήμερα παρέχει μόνο το 90%.
Συγκριτικά τέστ με αποτελέσματα μέχρι τέλος του 2011: http://www.sunblog.org/συγκριτικά τέστ PHOTON

 

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΠΑΝΕΛ and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.