Έργο 6MWp στη Ρουμανία με Βάσεις στήριξης της fischer

 
1 Πάρκο μεγαλο 330x220 Έργο 6MWp στη Ρουμανία με Βάσεις στήριξης της fischer

Έργο 6MWp στη Ρουμανία με Βάσεις στήριξης της fischer

Συνδέθηκε με το δίκτυο η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συνολικής ισχύος 6MWp στο Colibasi, 18 χλμ. από το Βουκουρέστι στη Ρουμάνια. Το έργο κατασκευάστηκε από την εταιρία EGNATIA ROM SRL, θυγατρική της EGNATIA TEL και μέλος του ομίλου εταιριών EGNATIA TEL – GROUP OF COMPANIES.

Η fischer Hellas, σε συνεργασία με την ΕΤΕΜ Ρουμανίας, προμήθευσε στο έργο τις βάσεις φωτοβολταϊκών. Επιλέχθηκε το διπάσσσαλο σύστημα Solar-Field DP325, το οποίο προσαρμόστηκε στα στατικά και γεωτεχνικά δεδομένα του έργου μετά από σχετική μελέτη και δοκιμές. Το διπάσσαλο σύστημα είναι πιστοποιημένο από την TÜV Rheinland και περιλαμβάνει γαλβανισμένους εν θερμώ χαλύβδινους πασσάλους και κεκλιμένη και οριζόντιες τεγίδες αλουμινίου.

Η fischer διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για στήριξη φωτοβολταϊκών που καλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Τα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών Solar-Fix προσφέρουν λύσεις για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε: Πάρκα (Διπάσσαλο, Μονοπάσσαλο, Αλουμινίου σε σκυρόδεμα), Κεραμοσκεπές, Δώματα (ταράτσες) και επίπεδες επιφάνειες, Βιομηχανικές στέγες και Ειδικές κατασκευές.

 
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.