Η Upsolar προσφέρει υποστήριξη σε αναδυόμενες εταιρείες ηλιακής ενέργειας

 
30 upsolar 330x260 Η Upsolar προσφέρει υποστήριξη σε αναδυόμενες εταιρείες ηλιακής ενέργειας

Η Upsolar προσφέρει υποστήριξη σε αναδυόμενες εταιρείες ηλιακής ενέργειας

Η εταιρεία φωτοβολταϊκών Upsolar, προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες δοκιμών, ελέγχων και συμβουλών σε τοπικούς οργανισμούς, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της τεχνικής υποστήριξης για τις αναδυόμενες εταιρείες φωτοβολταϊκών.
Από το εργαστήριό της στη Σανγκάη, η Upsolar μπορεί να προσφέρει στους πελάτες υπηρεσίες δοκιμών εξαρτημάτων και μονάδων, σύμφωνα με τα πρότυπα που παρέχει η Διεθνής Ηλεκτροτεχνική Επιτροπή (IEC). Στις υπηρεσίες που παρέχονται περιλαμβάνονται αξιολογήσεις της ηλεκτρικής ασφάλειας και των διόδων παράκαμψης, δοκιμές διαφυγής ρεύματος κατά την εμβύθιση και της μόνωσης. Το τεχνολογικό τμήμα διαθέτει επίσης τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη διεξαγωγή δοκιμών ανθεκτικότητας, στις περιπτώσεις όπου τα προϊόντα είναι εκτεθειμένα σε ακραίες συνθήκες περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων των υψηλών θερμοκρασιών, της επιτάχυνσης της υπεριώδους ακτινοβολίας, της υπερβολικής υγρασίας και των μηχανικών καταπονήσεων.

Εκτός του εργαστηρίου, οι μηχανικοί της Upsolar είναι διαθέσιμοι να παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, από επιτόπια επιθεώρηση φωτοβολταϊκών πανέλων έως πλήρεις αξιολογήσεις λειτουργίας, προκειμένου να βοηθήσουν τους πελάτες μας να βελτιώσουν τις εσωτερικές διαδικασίες κατασκευής, συμπεριλαμβανομένης της ενίσχυσης της παραγωγικότητας και της βελτίωσης της διαχείρισης αποβλήτων.

Περισσότερες πληροφορίες στο link: www.upsolar.com

 
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.