Συνεργασία της Electrotech Power Systems με τον Αμερικάνικο Οίκο Magnum Energy

 
Magnum Συνεργασία της Electrotech Power Systems με τον Αμερικάνικο Οίκο Magnum Energy

Συστήματα αυτόνομης ηλεκτροδότησης

Ανακοινώνεται η συνεργασία της Electrotech Power Systems με τον Αμερικάνικο Οίκο Magnum Energy. Η Magnum Energy όντας  ένας από τους ποιοτικότερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές μετατροπέων (inverter) καθαρού ημιτόνου για συστήματα αυτόνομης ηλεκτροδότησης στην Αμερικανική αγορά,  κάνει δυναμική εμφάνιση στην Ελλάδα, η οποία αποτελεί ιδανικό πεδίο για το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ καθώς και η μείωση της τιμής των φωτοβολταϊκών πλαισίων καθιστούν χρόνο με το χρόνο την επιλογή ενός αυτόνομου συστήματος ηλεκτροδότησης από ΑΠΕ αρκετά συμφέρουσα. Σε αυτό συμβάλει επίσης και η βελτίωση της αξιοπιστίας του εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για μια τέτοια εγκατάσταση. Οι inverters της Magnum αποτελούν ένα τρανό παράδειγμα του πως επιτυγχάνεται υψηλή ποιότητα με  λογικό κόστος.

Η γκάμα υλικού της Magnum Energy δεν σταματάει στους ποιοτικούς Inverters αφού διαθέτει πλήθος περιφερειακών και παρελκομένων που καθιστούν εντελώς αυτόματη και εποπτευόμενη από απόσταση τη λειτουργία ενός συστήματος αυτόνομης ηλεκτροδότησης και φροντίζουν για την αποδοτικότερη διαχείριση της γεννήτριας και την αποτελεσματικότερη φόρτιση των συσσωρευτών.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Magnum Energy υπάρχουν στο site http://electrotech.gr/magnum.htm  αλλά και στο site www.magnumenergy.com το οποίο είναι και το επίσημο site της Αμερικανικής εταιρίας.

 
This entry was posted in ΣΚΕΠΕΣ and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.