Η SMA εισέρχεται μέσω της Zeversolar στην κινεζική αγορά φωτοβολταϊκών

 
102 SMA Solar Academy 330x248 Η SMA εισέρχεται μέσω της Zeversolar στην κινεζική αγορά φωτοβολταϊκών

Η SMA εισέρχεται μέσω της Zeversolar στην κινεζική αγορά φωτοβολταϊκών

Στις 20.12.2012 η SMA Solar Technology AG (Niestetal, Γερμανία) υπέγραψε σύμβαση για την εξαγορά του 72,5% της κινεζικής κατασκευάστριας μετατροπέων Jiangsu Zeversolar New Energy Co, Ltd.

Η Zeversolar κατασκευάζει τα προϊόντα, που είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της κινεζικής αγοράς φωτοβολταϊκών, λέει η SMA. Η κοινή επιχείρηση με την SMA, πλειοψηφικό μερίδιο, είναι το σήμα εισόδου στην κινεζική αγορά ηλιακής ενέργειας.

“Η Κίνα θα αναπτύξει τα επόμενα χρόνια, τη μεγαλύτερη αγορά ηλιακής ενέργειας στον κόσμο. Μέχρι σήμερα η αγορά αυτή δεν ήταν για εμάς προσβάσιμη.  Η πλειοψηφική συμμετοχή μας λοιπόν είναι υψίστης στρατηγικής σημασίας, Χρησιμοποιούμε τώρα την ιστορική ευκαιρία να πετύχουμε σε μια νέα αγορά, και να αναπτύξουμε περαιτέρω την πρωτιά μας στην παγκόσμια αγορά», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SMA,  Pierre-Pascal Urbon.

Ο Urbon τόνισε επίσης τα θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν με τη συμμετοχή: “Η SMA μπορεί να ανοίξει τη συναλλαγή με τα κανάλια προμηθειών στην Κίνα, γρηγορότερα από το προβλεπόμενο και έτσι να επιταχύνει τις συνεχιζόμενες δραστηριότητες για ταχύτερη μείωση του κόστους.”

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.