Νέες ευκαιρίες στην αγορά βλέπει η SMA στα Solar-diesel υβριδικά συστήματα και στο διαχειρισμό ιδιοκατανάλωσης

 
93 sma 330x248 Νέες ευκαιρίες στην αγορά βλέπει η SMA στα Solar diesel υβριδικά συστήματα και στο διαχειρισμό ιδιοκατανάλωσης

Έξυπνη ενεργειακή διαχείριση και καινοτόμος υβριδική τεχνολογία από την SMA

Μεγάλες ευκαιρίες για το μέλλον βλέπει ο Διευθύνων Σύμβουλος της SMA, Pierre-Pascal Urbon στα υβριδικά φωτοβολταϊκά/ diesel συστήματα, ιδιαίτερα κατάλληλα για ηλιόλουστες περιοχές. Πρόκειται για οικονομικά ελκυστικές λύσεις με υψηλές αποδόσεις με τον συνδυασμό από σταθερές γεννήτριες ντίζελ και ηλιακές μονάδες.

Για την αξιοποίηση αυτού του δυναμικού, σύμφωνα με τον Pierre-Pascal Urbon, η πρωτοποριακή τεχνολογία και η ποιότητα της SMA παρέχουν τις δυνατότητες για μια ισχυρή παγκόσμια παρουσία, αφού η SMA διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία εδώ και 20 χρόνια και βρίσκεται με γραφεία σε 21 χώρες, σε έξι ηπείρους.

Επίσης στην Ευρώπη και την Αμερική, ξεκινάει να αναπτύσσσεται μία νέα τάση, αυτή της ιδιοκατανάλωσης, δηλαδή αυτόνομη παραγωγή της ηλιακής ενέργειας που ένα νοικοκυριό ή εταιρεία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τον εαυτό τους.
Εδώ η SMA προσφέρει με προϊόντα, όπως το Sunny Home Manager και το  Sunny Boy Smart Energy, έξυπνη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης ενέργειας αλλά και προσωρινή αποθήκευση, με έξυπνες λύσεις διαχείρισης της ενέργειας που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της μελλοντικής ενεργειακής ανάπτυξης.

 
This entry was posted in ΠΑΡΚΑ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.