Η Siemens παρουσίασε λύσεις αιχμής για βιομηχανικές εφαρμογές και αυτοματισμούς

 
siemens6 Η Siemens παρουσίασε λύσεις αιχμής για βιομηχανικές εφαρμογές και αυτοματισμούς

Η Siemens παρουσίασε λύσεις αιχμής για βιομηχανικές εφαρμογές και αυτοματισμούς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν και φέτος οι καθιερωμένες ενημερωτικές εκδηλώσεις του Τομέα Βιομηχανίας της Siemens σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 18 και 23 Ιουνίου, αντίστοιχα. Σχεδόν 600 στελέχη του κλάδου της βιομηχανίας και πελάτες της Siemens είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και να γνωρίσουν τα καινοτόμα προϊόντα και συστήματα του Τομέα.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, πελάτες και συνεργάτες από τους χώρους της βιομηχανίας, των τεχνικών εταιρειών, των γραφείων μελετών, των κατασκευαστών μηχανών, της τεχνικής εκπαίδευσης, των τεχνικών υπηρεσιών του Δημοσίου, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις παρουσιάσεις των στελεχών της Siemens. Συγκεκριμένα, ο Επικεφαλής του Τομέα Βιομηχανίας και οι υπεύθυνοι των τμημάτων περιέγραψαν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νέων βιομηχανικών προϊόντων και λύσεων της Siemens.

«Με μεγάλη χαρά διαπιστώνουμε ότι οι ετήσιες εκδηλώσεις του Τομέα Βιομηχανίας της Siemens έχουν αναδειχτεί σε θεσμό για τον κλάδο. Αποτελούν μία εξαιρετική ευκαιρία για εμάς να έρθουμε σε επαφή με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας και να παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο που διαθέτουμε. Το χαρτοφυλάκιό μας, που περιλαμβάνει καινοτόμα προϊόντα, τεχνολογίες αιχμής και πρωτοποριακές υπηρεσίες, αναδεικνύει τη Siemens σε έναν παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο της βιομηχανίας και των αυτοματισμών», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Ζώης, Γενικός Διευθυντής του Τομέα Βιομηχανίας της Siemens Α.Ε.

Στην ομιλία του, ο κ. Ζώης αναφέρθηκε στο στόχο της Siemens να αξιοποιήσει πλήρως την αυξανόμενη τάση της ψηφιοποίησης. Με τη χρήση λογισμικού και προσομοιώσεων, η έννοια της Ψηφιακής Παραγωγής καθιστά πλέον την ανάπτυξη προϊόντων αρκετά ταχύτερη και πιο αποδοτική.

Οι παρουσιάσεις εστίασαν στο χαρτοφυλάκιο Totally Integrated Automation και στις mobile εφαρμογές του Τομέα Βιομηχανίας. Στα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες που παρουσιάστηκαν συγκαταλέγονται οι νέοι ελεγκτές SIMATIC S7-1500,Logo 8!, συσκευές και λογισμικό Human Machine interface, συστήματα βιομηχανικών επικοινωνιών – δικτύων, υπολογιστές βιομηχανικού τύπου, τεχνολογία Safety  και τροφοδοτικά. Παρουσιάστηκαν ακόμα τα νέα όργανα μέτρησης πεδίου για μέτρηση πίεσης, θερμοκρασίας, ροής & στάθμης.  Επιπλέον, έμφαση δόθηκε στα control components SIRIUS , που αποτελούν αξιόπιστες λύσεις για κάθε αυτοματισμό. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι η Siemens θέτει νέα πρότυπα στην προστασία με τα νέα προϊόντα για τη διανομή ενέργειας χαμηλής τάσης. Οι ομιλητές ανέδειξαν τα ειδικά ωφέλη των ενεργειακά αποδοτικών ρυθμιστών στροφών Sinamics Drives και των νέων σειρών κινητήρων SIMOTICS, που καταγράφουν αυξημένες επιδόσεις. Ακόμα, παρουσιάστηκε το πλήρες χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών του Βιομηχανικού Τομέα της Siemens, το οποίο καλύπτει όλο το φάσμα προϊόντων του τομέα Βιομηχανίας σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους.

Και στις δύο εκδηλώσεις, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν ειδικά διαμορφωμένα εκθέματα των βιομηχανικών προϊόντων και συστημάτων της Siemens. Ταυτόχρονα, αντάλλαξαν απόψεις και ενημερώθηκαν εκτενώς από τους ειδικούς της εταιρείας.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.