Αναβλήθηκε η Intersolar Κίνα, ωστόσο το Συνέδριο “Intersolar China” θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί

 
81 conergy 330x248 Αναβλήθηκε η Intersolar Κίνα, ωστόσο το Συνέδριο Intersolar China θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί

Αναβάλεται η INTERSOLAR Κίνα 2012 εξαιτίας της κρίσης της φωτοβολταϊκής βιομηχανίας

Οι διοργανωτές της Intersolar Κίνα, αποφάσισαν να αναβάλουν την Intersolar Κίνα για το 2013. Η νέα ημερομηνία μέσα στο 2013 θα δωθεί από τους οργανωτές το συντομότερο δυνατό γνωστή. Η απόφαση λήφθηκε υπό το πρίσμα της τρέχουσας φάσης σταθεροποίησης/κρίσης της φωτοβολταϊκής ηλιακής βιομηχανίας.

Ωστόσο το Συνέδριο “Intersolar China” θα πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί, από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Intercontinental Wangfujing του Πεκίνου. Περίπου 500 τοπικοί κινέζοι και διεθνείς εμπειρογνώμονες του κλάδου αναμένεται να παραστούν στο συνέδριο.
Υποστηρίξη θα έχει στο μέλλον η Intersolar China με τον νέο συν-διοργανωτή, τον κινέζικο σύνδεσμο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας “China Renewable Energy Industry Association, CREIA”. Ο CREIA σε συνεργασία με τη βιομηχανία και την κυβέρνηση στο μέλλον θα βοηθήσει στη καλύτερη δικτύωση της Intersolar China.
Οι διοργανωτές της δεύτερης έκθεσης Intersolar Κίνα, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2012 στην Κίνα, στο National Convention Center (CNCC) στο Πεκίνο δικαιολόγησαν την απόφασή τους κυρίως σχετικά με τις επιπτώσεις της παγκόσμιας ενοποίησης της ηλιακής βιομηχανίας.

«Η Intersolar έχει μεγάλη εμπειρία στη διεθνή σκηνή και είναι η πιο σημαντική έκθεση για τη βιομηχανία ηλιακής ενέργειας σε όλο τον κόσμο. Ως συν-διοργανωτής της Intersolar Κίνα, προσφέρουμε υποστήριξη υψηλής ποιότητας με συνέδρια και εκθέσεις, καθιστώντας την Intersolar Κίνα ως ιδανική πλατφόρμα επικοινωνίας για την ανάπτυξη και την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας σε όλο τον κόσμο. “, Δήλωσε ο Li Junfeng, Πρόεδρος του CREIA και Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Κέντρου για την αλλαγή του κλίματος και Διεθνούς Συνεργασίας (NCSC), Κίνα.

Η CREIA είναι σήμερα η μόνη οργάνωση στην Κίνα, που επιτρέπει επίσης διεθνείς συμμετοχές. Τα μέλη περιλαμβάνουν εταιρείες όπως η Siemens, η Kyocera και η First Solar και το μεγαλύτερο των Κινέζικων αιολικών και ηλιακών εταιρειών. Ως ανεξάρτητος και αυτοχρηματοδοτούμενος Σύνδεσμος Βιομηχανιών ο στόχος της CREIA είναι να αξιοποιήσει το τεράστιο δυναμικό των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Κίνα.

 
This entry was posted in EVENTS and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.