SUNLIGHT ΑΒΕΕ: Επίσημος αντιπρόσωπος της SDMO Industries

 

sunlight 300x211 SUNLIGHT ΑΒΕΕ: Επίσημος αντιπρόσωπος της SDMO IndustriesΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, συμφερόντων Π. Γερμανού, έπειτα από 10 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία SDMO Industries, αποτελεί πλέον τον επίσημο αντιπρόσωπο του οίκου στην Ελλάδα σε επίπεδο προϊόντων, ανταλλακτικών και υπηρεσιών.

Η SDMO ιδρύθηκε το 1966 και αποτελεί μέλος του Kohler Group, ενός από τους τρεις μεγαλύτερους ομίλους παγκοσμίως στον τομέα των ηλεκτροπαραγωγών ζευγών.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης συνεργασίας, η SUNLIGHT, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της σε σύνθετα ενεργειακά έργα, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε κλάδους με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις. Τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη της SDMO, ανοικτού ή κλειστού τύπου, πληρούν όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και είναι κατάλληλα για λειτουργία ως κύρια ή εφεδρική πηγή ενέργειας.

Η SUNLIGHT, λειτουργώντας ως EPC Contractor, αποτελεί δυναμικό πρεσβευτή της SDMO, καθώς οι ενεργειακοί της σύμβουλοι έχουν συμμετάσχει στη μελέτη, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και υποστήριξη πληθώρας λύσεων στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Κεντρικό γνώμονα σε όλα τα έργα αποτελεί η ελαχιστοποίηση του συνολικού κόστους απόκτησης, λειτουργίας και συντήρησης καθώς επίσης η ομαλή και αδιάλειπτη λειτουργία του εξοπλισμού.

Ενδεικτικοί τομείς εφαρμογής:

  • εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
  • Διαχείριση Δικτύων
  • Βιομηχανίες
  • Τηλεπικοινωνίες
  • Κατασκευές
  • Αεροδρόμια
  • Νοσοκομεία
  • Υβριδικά συστήματα
  • Άμυνα

Τα τελευταία 5 χρόνια η SUNLIGHT ανέλαβε σημαντικά έργα με προϊόντα SDMO, τα οποία ξεπερνούν στο σύνολο τα 5 εκατ. ευρώ, μεταξύ των οποίων το Ογκολογικό Νοσοκομείο Ελπίδα (2x500kVA), το νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας Πάτρα (2x400kVA), το Μουσείο Ακρόπολης (2x800kVA), τον Ευαγγελισμό (2x1000kVA), την Τράπεζα Κύπρου στην Κύπρο (10x700kVA), το Νοσοκομείο Υγεία στην Αλβανία (2x1000kVA), τη ΔΕΗ Αλιβερίου και Λαυρίου (1x2000kVA έκαστο), το σταθμό παραγωγής ενέργειας της Endesa στον Άγιο Νικόλαο (1x1500KVA), τις σήραγγες της Εγνατίας Οδού (3x1250kVA, 1x1000kVA, 1x800kVA) και τη MED Nautilus (2x1900kVA).

http://www.systems-sunlight.com/

 
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.