H SunCarrier στην Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα μετονομάζεται σε meeco

 
meeco H SunCarrier στην Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα μετονομάζεται σε meeco

Η SunCarrier στην Αθήνα μετανομάζεται σε meeco Hellas

H ελβετική ομάδα meeco άλλαξε τη στρατηγική για την ταυτότητα της μάρκας, και οι “θυγατρικές της SunCarrier Υπηρεσίες» στην Ισπανία,  Ιταλία και την Ελλάδα θα μετονομαστούν σε “meeco Ισπανία”, “meeco Ιταλία” και “meeco Ελλάδα”αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της κεντρικής meeco στην Ελβετία. 

Η ομάδα meeco δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, σε πολλές αγορές παγκοσμίως. Οι επιχειρηματικές της δραστηριότητες επεκτείνονται από την παραγωγή μέχρι και την εγκατάσταση και λειτουργία σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Τα προϊόντα και οι λύσεις της ομάδας ξεκινούν από τη γραμμή παραγωγής, με ένα ευρύ φάσμα προηγμένων τεχνολογιών για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας με

  • sun2go (κινητή ηλιακή παραγωγή ενέργειας, για τροχόσπιτα, ιστιοπλοϊκά κ.τ.λ.) sun2water (συστήματα καθαρισμού νερού),
  • sun2grow (ηλιακή ενέργεια σε θερμοκήπια) και
  • sun2com (χρήση της ηλιακής ενέργειας για την λειτουργία δικτύων τηλεπικοινωνιών)

και επεκτείνονται σε συνεργασίες για την κατασκευή έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, τη χρηματαδότηση και το θέσιμο των έργων σε λειτουργία. Η μετονομασία των τριών θυγατρικών της Ελβετικής meeco με βασικό αντικείμενο την παραγωγή καθαρής ενέργειας και με έμφαση στα φωτοβολταϊκά, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για μιά παγκοσμίως αναγνωρισμένη ταυτότητα της μάρκας. Παράλληλα, η εταιρεία σέβεται την ξεχωριστή ταυτότητα της περιφερειακής αγοράς και δρά ανάλογα με τις τοπικές ιδιαιτερότητες στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Ελλάδα.

 
This entry was posted in ΔΙΕΘΝΗ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.